RallyNieuws
Bas Slob & Marieke Slob - BMW 130i - Hellendoornrally 2021
Bas Slob & Marieke Slob - BMW 130i - Hellendoornrally 2021

130i Challenge belooft spektakel tijdens ELE Rally

Op zaterdag 9 oktober is het zover! Dan mogen de spectaculaire BMW’s zich na een jaar van afwezigheid opnieuw dwars zetten op de paden in en rondom Son tijdens de 56e editie van de ELE Rally. Met een aansprekend deelnemersveld vanuit de BMW 130i Challenge belooft het een waar spektakel te worden tijdens de Brabantse klassieker.

Tijdens de 2019-editie werd er al een flinke strijd gevoerd tussen Marc de Groot en Michael Kamper, die uiteindelijk in het voordeel werd beslist van laatstgenoemde. Kamper en navigator Henk van de Brug staan momenteel aan de leiding in de BMW 130i Challenge en zijn daarmee ook in Son de grote favorieten voor de eindzege, al hopen vader en zoon Marc en Jordy de Groot daar een stokje voor te steken.

Oude rotten

Wordt het een strijd tussen de ‘oude rotten’ van de Challenge, of gaat de nieuwe aanwas voor een verrassing zorgen? Maurice Kuijstermans en Kirsten Rothman bewezen in ieder geval dat het kon: tijdens hun debuut met de BMW 130i in de GTC Rally pakten zij gelijk de eindzege en zijn daardoor gevaarlijke outsiders voor de eindzege. Het belooft daarmee een mooie strijd te worden!

Tenslotte is het ook uitkijken naar de nieuwe BMW van Bas Slob en Marieke Slob die eindelijk weer in actie komt tijdens de ELE Rally. In het verleden was het duo altijd al sterk met de kanariegele BMW 325i en zorgden ze voor vele dwarse doorkomsten en tijdens hun debuut in Hellendoorn bezorgden zij wederom dwarse doorkomsten, wat hen de dwarsliggersbokaal opleverde. Die bokaal zullen Bas en Marieke graag willen verdedigen tijdens de ELE Rally.

Met deze vier brute BMW’s belooft het een waar spektakel te worden in en rondom Son!

bron: BMW 130i Challenge

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com