RallyNieuws
Wim Muilwijk & Nadia Muilwijk - BMW M3 - Hellendoorn Short Rally 2017
Wim Muilwijk & Nadia Muilwijk - BMW M3 - Hellendoorn Short Rally 2017

Wim Muilwijk moet knallen in M-Cup tijdens East Belgian Rally

In Sankt-Vith en omgeving wordt volgende week zaterdag de East Belgian Rally verreden. Zonder twijfel één van de mooiste parcours van het Belgisch Rallykampioenschap en mede dankzij de goede samenwerking tussen AMC Sankt Vith en de Tieltse Automobielclub is ook de organisatie top!

Inschrijvingslijst

Op de inschrijvingslijst is indrukwekkend met een tiental R5 auto’s aan de start, enkele WRC’s, een handvol Porsches en natuurlijk ook de M-Cup delegatie!

Spanning

Naast leiders Franky Boulat – Peggy De Busser, al zeker van de M-Cup titel 2017, is er nog volop spanning voor de podiumplaatsen in dit RACB Kampioenschap met de mooie en spectaculaire achtertrekkers uit de Beierse renstal!

vice-kampioenen

Het duo Wim & Nadia Muilwijk, momenteel 2de in het klassement, is verplicht te knallen en te scoren om zo te beletten dat Kurt Braeckevelt – Bjorn Pattyn hen nog onttronen als vice-kampioenen. De sympatieke Nederlanders behaalden vorige week nog een mooie 3de plek algemeen in de Hellendoorn Shortrally en zijn dus op dreef!

Reuzezaak

De 1M van Braeckevelt trekt ten strijde met amper 6 punten achterstand in het kampioenschap maar opgelet, er is nog een contender voor eremetaal: het duo Tom Ceuppens – Frank Werner. Tom kan, met zijn BMW 130 en zijn regelmaat, bij eventueel pech bijvoorbeeld van de kemphanen voor hem een reuzezaak doen. Rekenkundig is zelfs de 2de plek nog mogelijk voor Kempenaar Ceuppens!

Rijplezier

Ook aan de start in St. Vith is de huidige #6 van het klassement Jan Vandenberghe, die samen met Christele De Smet, naast het rijplezier in de Oostkantons natuurlijk niet zal nalaten om maximaal te scoren en zo nog een plaatsje of 2 op te schuiven in het RACB M-Cup kampioenschap.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com