RallyNieuws
Geert ter Harmsel & Jan Kamphuis - Peugeot 206 - ELE Rally 2017
Geert ter Harmsel & Jan Kamphuis - Peugeot 206 - ELE Rally 2017

206 Rally Cup nadrukkelijk aanwezig in GTC Rally

Instapklasse

Na het eerste succesvolle seizoen 2017 groeit de instapklasse uit de Nederlandse rallysport fors in 2018. Bij de derde wedstrijd voor het eigen kampioenschap, waarin wordt gestreden met de Peugeot 206, staan opnieuw 10 auto’s op de deelnemerslijst. Dat zijn ze nog niet eens allemaal omdat een aantal teams de wedstrijd in Brabant niet start.

Spannend

Na de eerste wedstrijd in Emmeloord en de tweede wedstrijd in Eindhoven, is de stand in de cup weer ongekend spannend. De kampioenen van 2017, Geert ter Harmsel en Jan Kamphuis, worden op de voet gevolgd door de nieuwelingen Michiel Poel en zijn navigator Bart-Jan Harmsen. Michiel Poel is de ex-navigator uit de tijd van o.a. Erik Wevers en Dirk Boers en is wel wat snelheid gewend. Dat hij direct vooraan meestrijdt in de 206 Rally Cup is een verrassing. “De beleving aan het stuur is minstens zo groot als het navigeren in een WRC,” aldus de snelle Tukker.

Debutant

Op plek drie vinden we een andere debutant. Dylan Teiwes die, samen met zijn vader, al vanaf de het debuut tijdens de Circuit Shortrally op het circuit van Zandvoort laat zien over veel snelheid te beschikken.

Interesse

Voor degenen die interesse hebben in zelf rijden is de 206 Rally Cup de beste mogelijkheid om in te stappen. Betaalbaarheid en sfeer zijn sleutelwoorden. Op de service kunnen geïnteresseerden meer informatie krijgen. Voor wie meer wil weten over de 206 Rally Cup kun je op onze website of op onze Facebookpagina kijken.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com