RallyNieuws
Roald Leemans & Christiaan Paul van Waardenburg - DS3 R5 - Hellendoornrally 2019
©WiMo / Roald Leemans & Christiaan Paul van Waardenburg - DS3 R5 - Hellendoornrally 2019

Actueel verslag Eurol Hellendoorn Rally bij RTL7

Zondag 19 september brengt RTLGP RallySpecial een uitgebreide samenvatting van de Eurol-Hellendoorn Rally op RTL7. Invincible Media, producent van het programma, brengt ook dit jaar weer de allerbeste nationale- en internationale rallysport in de huiskamer met ook dit seizoen weer veel actuele verslagen. Zondag 19 september vanaf 15.30 uur zie je actuele beelden van de grootste rally van Nederland, met onboards, interviews, analyses en wedstrijdbeelden.

Beelden

Heb jij tijdens de Eurol-Hellendoorn Rally unieke beelden gemaakt met je mobiele telefoon en/of mobiele camera? Zet ze dan tijdens of direct na de wedstrijd door naar fancamrtlrally@gmail.com en wie weet zie je beelden zondagmiddag terug in RTLGP RallySpecial. Aparte momenten, spectaculaire doorkomsten of andere bijzondere beelden zijn altijd welkom, samen maken we het verslag van de Eurol-Hellendoorn Rally compleet.

Updates

Behalve de tv-verslagen verzorgt het team van Invincible Media ook updates tijdens de wedstrijd via onze Facebook– en Twitterpagina. Actuele beelden zie je gedurende dag ook op het YouTube kanaal.

Uitzendtijden RTLGP RallySpecial- Hellendoorn Rally-RTL7

Zondag 19 september: 15.30 – 16.00 uur (Actueel verslag)
Zaterdag 25 september: 15.30 – 16.00 uur (herhaling)

Zondag 26 september: 16.30 – 17.00 uur (Deel 2)
Zaterdag 2 oktober: 16.30 – 17.00 uur (herhaling)
(wijzigingen voorbehouden)

Bron: Invincible Media

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com