RallyNieuws
Peugeot 205 & Lancia Delta - Eifel Rallye Festival 2012
Peugeot 205 & Lancia Delta - Eifel Rallye Festival 2012

ADAC Eifel Rallye Festival viert in 2022 haar 10 jarig bestaan

Na het noodgedwongen afzeggen van de 2020 en 2021 editie van het ADAC Eifel Rallye Festival, zal de 2022 editie van het festijn extra feestelijk worden. Dan wordt het 10 jarig jubileum gevierd waarbij de fans op zo’n 160 auto’s uit 50 jaar rallygeschiedenis worden getrakteerd. In Daun en in het algemeen in de Vulkaaneifel kijkt men hier al reikhalzend naar uit.

Jubileum

Niet alleen het 10-jarig jubileum van het festival wordt gevierd, ook het Wereldkampioenschap rally viert dan feest. Het kampioenschap bestaat in 2022 dan 50 jaar. Volgens de samensteller van het startveld, Reinhard Klein, willen teams van Slowly Sideways vanaf de Balearen met minstens één trailer vol met exacte replica’s naar de Eifel komen.

Nieuw

Bij Bodenbach zal een compleet nieuwe Shakedown worden uitgezet en ook de vrijdag kent compleet nieuwe proeven. De fans en deelnemers, wordt een geheel nieuwe beleving geboden. De bestaande pijlers van het evenement blijven overeind, maar met nieuwe details en accenten volgens voorzitter Otmar Anschütz.

Tekst: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com