RallyNieuws
Rookie Rally Team - BMW 325i - 2022
Rookie Rally Team - BMW 325i - 2022

Alex Eisenberg en Niels van de Warrenburg namens Rookie Automotive Events van start in Drenthe Rally

Het rallyseizoen van 2022 staat op het punt te beginnen met een nieuw evenement in Assen. Voor deze gelegenheid zal Alex Eisenberg (Hengelo Ov.) als navigator plaats nemen naast Niels van de Warrenburg uit het Brabantse Deurne, in de door ROOKIE geprepareerde BMW 325i.

Met het startnummer 144 op de deuren zal deze Twents/Brabantse samenstelling deelnemen aan de JACK’s International Drenthe Rally. Op vrijdagavond 11 maart worden er twee keer drie verschillende proeven rondom Kampen verreden. De remote service is dan ook in Kampen.

Op zaterdag 12 maart worden 2 proeven op het TT-circuit bij Assen verreden worden. Twee buitenproeven in de noordoostelijke omgeving van Assen zijn op het allerlaatste moment geannuleerd. Al met al waren er in totaal 18 proeven uitgezet met de lengte van om nabij 150 km in totaal. Wat nu overblijft is nog een vraagteken.

In eerste instantie zou de kopman van het Rookie Rally Team, Antoine van Ballegooijen, zelf beurtelings rijden met Niels van de Warrenburg. Echter heeft de organisatie op het laatste moment ervoor gekozen het evenement een dag eerder te laten beginnen. Gezien de werkzaamheden van Antoine, was het voor hem niet mogelijk om dan aan de verplichte verkenning van de proeven deel te nemen. Daarom heeft hij moeten besluiten niet zelf in te stappen maar de bestuurdersstoel volledig over te dragen aan Niels en de ‘HOT SEAT’ te schenken aan Alex.

bron: Rookie Rally Team

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com