RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

Bene Servicepark De Podcast no.20 online

Stéphane Lefebvre wint drie wedstrijden achter elkaar in Belgie en Nederland. Marco Schillemans sprak hem aan de finish van de Hellendoorn Rally. Bjorn Degandt bespreekt het Belgische kampioenschap met hierin de laatste twee wedstrijden: de Omloop van Vlaanderen en de East Belgian Rally.

Deze 20e editie was er een klein feestje met één op afstand. Bjorn in België, Marco in Nederland. Toch zagen ze elkaar online. In het WRC blikken we terug op Acropolis en dat M-Sport veel liet liggen en natuurlijk vieren we het kampioenschap van Kalle Rovanpera in Nieuw Zeeland.

Waarom had Kevin Abbring deodorant nodig, was Kevin van Deijne ontevreden en zat Jan de Winkel te genieten. Natuurlijk zijn er weer de reacties van onze luisteraars. We hebben drie geboortes, een huwelijk en staan we stil bij het overlijden van fotograaf en journalist Hein Arns. We kiezen weer een BENE (co)piloot van de maand en stelt Marco de vraag aan Bjorn of hij in de laatste wedstrijd van het ONRK opnieuw naast Hans Weijs gaat zitten.

De 20e editie van de BENE Servicepark Podcast staat online. Gratis te beluisteren via oa Spotify, Google en Apple podcasts. Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

Veel luisterplezier.

Bron: BENE Servicepark De Podcast

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com