RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

BENE Servicepark De rallypodcast viert feest

Een heel klein feestje, de 25e editie van de BENE Servicepark podcast staat online. Bjorn Degandt en Marco Schillemans startten drie jaar geleden alweer hun eerste rallypodcast. Zij bespreken sindsdien maandelijks alles over het Wereld Kampioenschap Rally, het Belgische en de Nederlandse Rally kampioenschappen.

Revue

Daarnaast laten ze alles wat maar met rally te maken heeft de revue passeren. Beiden kunnen terug vallen op veel rally ervaring in binnen- en buitenland. Ze schromen daarbij niet om verhalen en weetjes te delen met hun luisteraars.

Ook deze 25e editie zit vol met rally. Bjorn en Marco bespreken de Race of the Champions, met o.a. Thierry Neuville en het WRC in Zweden. Hier kwamen maar liefst zes deelnemers uit België aan de start.

Bjorn ging daarnaast in Ieper lunchen met Jennifer Rambour en liet Willem Vissenberg aan Marco weten dat rijden in Finland echt wel iets anders is als de polderwegen in Nederland. De eerste manche uit het Belgische Rally Kampioenschap werd in de fruitstreek van Haspengouw gereden met een spannende strijd aan de top. Slecht nieuws uit Nederland over de Visual Art Rally en staan ze stil bij het overlijden van Andre Schoonenwolf.

Boek

Maar Bjorn en Marco begonnen met het uitreiken van het nieuwe boek over het BRC, RallyRecap van Nick Pannenkoecke.

Heel veel luisterplezier in de 25e editie van de BENE Servicepark Rally Podcast. Let’s talk about rally!

Bron: BENE Servicepark de rallypodcast

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com