RallyNieuws
Bjorn Scherff & Harm van Koppen - BMW 130i - GTC Rally 2018
Bjorn Scherff & Harm van Koppen - BMW 130i - GTC Rally 2018

Bjorn Scherff pauzeert rallycarrière

Pauze

Na acht prachtige jaren heeft rijder Bjorn Scherff besloten om een korte pauze te maken in zijn nog korte rallycarrière. Dat is een lastige beslissing aangezien er pure benzine door de aderen van Bjorn stroomt. De reden voor de pauze heeft alles te maken met een aantal kansen buiten de rallypaden om die Bjorn met twee handen gaat vastpakken. De auto is verkocht maar die gaat een bijzonder tweede leven krijgen bij de professionals van Reconsales Autosport uit Goor.

Van 325i naar 130i

De geboorte van de 130i challenge heeft Bjorn met veel plezier meegemaakt. Met inzet en enthousiasme heeft hij verschillende personen overtuigd van deze prachtige cup. Daarom ook een welverdiende staande ovatie richting Pierre Krieger. Hij is de geestelijk vader van de challenge en zet zich in om meer kandidaten in de challenge te krijgen. Bjorn heeft samen met Michael, Marc en Dennis heel veel plezier en strijd gehad. En niet te vergeten alle navigatoren die daarbij horen. Het is jammer dat er niet direct meer equipes hebben aangemeld maar dat zal in de nabije toekomst al veranderen. Bjorn wenst alle deelnemers voor de komende seizoenen heel veel veilige en leuke kilometers. Zeker voor Jan Nijhof die de auto van Bjorn heeft gekocht en zal gaan rijden in de challenge.

Rentree

Het is nu nog te vroeg om die al vast te leggen maar de wens is er zeker. Bjorn geeft zelf aan dat hij anderhalf tot maximaal twee jaar een pauze heeft. Maar ja, het blijft waarschijnlijk kriebelen dus houdt hij de mogelijkheid open om een keer een auto te huren en alsnog te starten in een rally. Dat is die benzine die hem dagelijks op de been houdt.

Dankwoord

Bijzondere vermelding dient te gaan naar alle sponsoren en alle officials. Zonder deze belangrijke menselijke componenten is er geen rallysport. Daarom nog een bijzonder dank u voor de mensen die deze fantastische sport mogelijk maken. Door middel van financiën of door middel van inzet en passie.

Bron: Rallyteam Bjorn Scherff

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com