RallyNieuws
Bob de Jong - Hyundai i20 R5 - Racing EXPO 2020
Bob de Jong - Hyundai i20 R5 - Racing EXPO 2020

Bob de Jong onthult livery en plannen voor seizoen 2020

Bob de Jong onthulde tijdens de Racing EXPO in Leeuwarden zijn plannen voor het komende rallyseizoen. Tevens werd het doek van de auto getrokken en toonde Bob de livery welke het komend seizoen de Hyundai i20 R5 zal sieren.

Team

Opnieuw zal Bob, wederom vergezeld van Bjorn Degandt, in Nederland de strijd aangaan in het Open Nederlands Rallykampioenschap. Onder het motto ‘never change a winning team’, zal ook dit jaar DDG Motorsports van Dick de Graaf het prepareren van de auto voor zijn rekening nemen. De Hyundai i20 R5 is dezelfde als die van vorig jaar, maar een aantal updates van Hyundai Motorsport zullen hun weg naar deze auto vinden. Volgens Bob zullen die updates er op zitten voordat het seizoen in de Zuiderzeerally gaat beginnen.

ONRK

Behalve de ADAC Rallye Rund um die Sulinger Bärenklaue speelt het Open Nederlands Rally Kampioenschap zich volledig in Nederland af. Voor de equipe van de Hyundai i20 R5 erg belangrijk. De Nederlandse dealerorganisatie van Hyundai is ook dit jaar weer betrokken bij het team van Bob de Jong en ook de overige sponsoren hebben zich ook dit jaar weer aan het team verbonden.

Rallyrijden is topsport en dus heeft Bob de winterperiode gebruikt om met fitness en mountainbiken aan zijn conditie te werken. Zijn navigator Bjorn Degandt gaat echter een heel andere uitdaging aan, eentje die al langer op zijn verlanglijstje staat. Hij gaat eind februari de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, beklimmen. Hij gaat de 5895 meter hoge berg beklimmen en gaat daarbij niet alleen de fysieke, maar ook de mentale, uitdaging aan.

Kalender:

21 maart: Zuiderzee Rally (Emmeloord)
4 april: Visual Art Rally (Barneveld)
8/9 mei: Rallye Sulingen (Sulingen)
5/6 juni: ELE Rally (Son/Eindhoven)
20 juni: Vechtdal Rally (Hardenberg)
10/11 juli: GTC Rally (Breda Airport)
18/19 september: Eurol Hellendoorn Rally (Nijverdal)
24/25 oktober: Conrad Twente Rally (Hengelo)

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kijk op www.facebook.com/BdJRallying en like de pagina of abonneer je op YouTube op het kanaal van Bob de Jong Rallying.

tekst: RallyNieuws

Plaats reactie

Er rust copyright op de inhoud van deze website
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com