RallyNieuws
Pierre Brouwer & Paul Helmink - Mitsubishi Lancer Evo X - GTC Rally 2021
Pierre Brouwer & Paul Helmink - Mitsubishi Lancer Evo X - GTC Rally 2021

Brouwer Rallysport op volle kracht in Hardenberg

Het rallyseizoen 2021 is geopend met de GTC Rally, die op 10 juli jl. in Brabant werd verreden. Een spectaculaire wedstrijd onder bijzonder natte weersomstandigheden, waarin Pierre Brouwer en Paul Helmink de Mitsubishi Lancer EVO X naar een uitstekende negende plaats in het algemene klassement reden. Zaterdag 28 Augustus a.s. staat de tweede ronde van het Nederlands Rallykampioenschap op de agenda. Rondom Hardenberg wordt dan de Vechtdalrally verreden.

Het team van Brouwer Rallysport komt na twee jaar weer in de volledige bezetting aan de start van een rally! Gerben Brouwer en zijn team maken daarin de eerste rallykilometers met hun nieuwe aanwinst! De Audi S1 Quattro!

Pierre Brouwer & Paul Helmink – Mitsubishi Lancer EVO X (startnummer 12)

Na een uitstekende verlopen GTC Rally, waarin het team een uitstekende negende plaats in het algemene eindklassement wist te behalen, heeft het team de Mitsubishi Lancer Evo X inmiddels weer up-to-date voor de rally in Hardenberg. Deze rally ligt het team altijd erg goed en men hoopt dit jaar ook weer met een mooie eindklassering huiswaarts te mogen keren.

Naar aanleiding van de GTC Rally hebben de heren wat zaken geanalyseerd en willen dit in de Vechtdalrally gaan uitproberen, om zodoende weer wat progressie te maken.

Gerben Brouwer & Robert de Graaf – Audi S1 Quattro (startnummer 0)

Het debuut van de nieuwe Audi S1 Quattro vindt zaterdag plaats in Hardenberg! Gerben Brouwer zal met monteur en gelegenheidsnavigator Robert de Graaf de eerste officiële rallykilometers gaan maken met dit nieuwe bommetje! Als voorrijder (0-auto) zal het duo als eerste equipe op snelheid over de klassementsproeven gaan, echter wordt men niet meegenomen in de klassering van de wedstrijd.

Een ideale mogelijkheid om “rustig” de eerste rallykilometers maken en kijken hoe de nieuwe aanwinst zicht houd onder belasting.

Vechtdalrally

De populaire rally rondom Hardenberg kenmerkt zich door de compactheid van het evenement verreden over technisch mooie klassementsproeven. Dit jaar heeft de organisatie ook alle moeite gedaan om een drietal unieke klassementsproeven in de wedstijd op te nemen die twee- of driemaal worden verreden. In totaal worden er acht klassementsproeven verreden over in totaal 111 snelheidskilometers. Daarbij wordt 97% van het parcours verreden over verharde ondergrond. De totale rally bevat 240km.

Ook de Vechtdalrally mag zich verheugen op een vol deelnemersveld. Maar liefst 100 equipes maken zaterdag hun opwachting in Hardenberg. Het service en rallycentrum bevindt zich bij Prima Equipment in Hardenberg. Na de verkenningen en keuringen zal de wedstijd voor de eerste deelnemer starten omstreeks 12.01u. De finish voor startnummer 1 staat omstreeks 18.40u gepland. Meer informatie vindt je op www.vechtdalrally.nl.

Bron: Brouwer Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com