RallyNieuws
Pierre Brouwer & Paul Helmink - Mitubishi Lancer Evo X - ELE Rally 2019
Pierre Brouwer & Paul Helmink - Mitubishi Lancer Evo X - ELE Rally 2019

Brouwer Rallysport op volle sterkte naar Achterhoek

Op 5 oktober aanstaande vindt voor de eerste maal de Achterhoek Berkelland Rally plaats in de omgeving van Eibergen. Organisator en rallyfan Marijn Visser heeft van zijn ideeën werkelijkheid gemaakt en zo lijkt, een prachtig evenement neergezet, waarvoor hulde!
Zijn doorzettingsvermogen en interessante affiche zorgen in deze eerste editie direct voor een mooi gevuld deelnemersveld van bijna 60 equipes!

Om dergelijke initiatieven te steunen en uiteraard leerzame en plezierige rallykilometers te maken, komt Brouwer Rallysport met zowel de Mitsubishi Lancer EVO X als de Audi S2 Quattro aan de start. De organisatie heeft vader en zoon Brouwer resp. startnummer 8 en 9 gegeven.

Gerben Brouwer / Lisette Bakker – Audi S2 Quattro (sn.8)

Na de bijzonder succes verlopen Hellendoorn Rally gaat Gerben met zijn machtige Audi S2 Quattro van start in de Achterhoek Berkelland Rally. Navigator voor dit evenement is Lisette Bakker, waar Gerben tweemaal eerder mee gereden heeft. Als alles volgens plan verloopt kan dit, na negen jaar, de voorlaatste rally worden met de Audi Quattro. De Audi zal binnenkort in de verkoop gaan en er liggen plannen klaar om een nieuw rallywapen op te bouwen. Het team zit, twee weken na de Hellendoornrally, nog in het goede ritme en hoopt ook in deze rally een mooi resultaat neer te gaan zetten.

Gerben Brouwer & Niels Kroeze - Audi Quattro S2 - Hellendoornrally 2018
Gerben Brouwer & Niels Kroeze – Audi Quattro S2 – Hellendoornrally 2018

Pierre Brouwer / Paul Helmink – Mitsubishi Lancer EVO X (sn.9)

Teleurstelling heeft plaats gemaakt voor nieuwe motivatie! De laatste twee rally`s van dit jaar wil het team finishen en daarmee de nodige leerzame kilometers met de Mitsubishi maken. Enkel door kilometers te maken en daarin ervaring op te doen, kun je progressie boeken en dat is dit jaar door technisch malheur amper gelukt. Inmiddels is de EVO voorzien van een nieuw achter differentieel en kijkt het team uit naar de nieuwe rally in Eibergen.

De rally wordt verreden over 147 kilometers, waarvan 80 kilometer op snelheid, verdeeld over 6 klassementsproeven. Het wegdek bestaat voor 85% uit verharde ondergrond. Na de keuringen en verkenningen op de zaterdagochtend zal de eerste deelnemer omstreeks 13.00u startten en rond de klok van 18.00u finishen bij het openlucht theater in Eibergen.

Meer informatie over de rally vindt je op www.achterhoekberkellandrally.nl.

bron: Brouwer Rallysport

Plaats reactie

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Er rust copyright op de inhoud van deze website
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com