RallyNieuws
Club SuperStage - rallybos Ypres Rally - 2019
Club SuperStage - rallybos Ypres Rally - 2019

Club SuperStage neemt verantwoordelijkheid voor klimaat en realiseert rallybossen

De organisatie achter de Ypres Rally en de Aarova Short Rally Oudenaarde-Kruisem, heeft de afgelopen week tot tweemaal toe de handen uit de mouwen geslagen en haar klimaatverantwoordelijkheid genomen. Verdeeld over twee locaties werden in totaal maar liefst 2800 bomen gepland. In Oudenaarde, de plek van de Aarova Short Rally Oudenaarde-Kruisem, werden 100 bomen gepland, één voor iedere deelnemer van de afgelopen editie. In Zillebeke werd omwille van de Ypres Rally maar liefst 2700 bomen gepland.

Compensatie

Deze rallybossen zijn volgens de Marketing en Sales Director van Club Superstage geen compensatie van de CO2 uitstoot tijdens de rally. “Dit uitstoot is verwaarloosbaar maar Club Superstage wil gewoon zijn verantwoordelijkheid nemen voor het klimaat,” aldus Jan Huyghe. “Dit past in ons milieu- en mobiliteitsplan Planet22.”

Club SuperStage - rallybos Aarova Short Rally - 2019
Club SuperStage – rallybos Aarova Short Rally – 2019

Streekeigen

Naast vertegenwoordigers van de gemeenten en organisaties, waren ook diverse rallyrijders bereid een handje toe te steken. Er werd gekozen voor het planten van streekeigen bomen.

tekst: RallyNieuws

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com