RallyNieuws
Mats van den Brand - BMW M3 E30 - 2019
Mats van den Brand - BMW M3 E30 - 2019

Comeback Mats van den Brand in Shortrally Kasterlee

De Shortrally Kasterlee mag net voor het afsluiten van de inschrijvingen de historic-winnaar van de vorige edities nog op de deelnemerslijst zetten. Na ruim vier maanden pauze als rijder verschijnt Mats van den Brand opnieuw aan de start met Bae, zijn heropgebouwde M3 die recent nog te zien was in de Eifel Rally in de klassieke FINA-livery. Eddy Smeets leest opnieuw de nota’s in Kasterlee.

Mats van den Brand

De voorbije maanden waren erg druk: M3’s bouwen, de service verzorgen voor klanten, coaching-opdrachten voor de FIA en voor Formule 3-rijder Richard Verschoor, racekledij verkopen enz… Ik heb niet stilgezeten. De klanten-M3’s behalen knappe resultaten en dat motiveert me enorm. Ook zakelijk heeft dit gevolgen. In Ierland, Frankrijk, Duitsland en België wachten nog klanten op de Re- birth of a legend, hun eigen M3 made by MATS. Het zelf rijden heb ik ondanks de drukte wel gemist maar het was erg belangrijk om een aantal zaken goed op een rij te zetten vooraleer ik weer zelf achter het stuur kruip. We hadden een mooi aanbod gekregen om Rally Oberehe te gaan rijden maar een totaal nieuw evenement leek me niet zo geschikt voor een heroptreden. Kasterlee is een leuke vakantiewedstrijd: een compact evenement met 4 x 2 KP’s, ideaal voor onze comeback. Naast het rallyrijden, mis ik ook het samenzijn met het team en de jongens. Het is de laatste tijd alleen maar werken werken werken en nu wil ik ook even tijd voor ontspanning, gezellig met het team en onze supporters die ons zijn blijven steunen de voorbije maanden. Bovendien ziet de organisatie ons ook graag komen want we staan al ieder jaar mooi op de affiche.

Eddy Smeets

Ik kijk er naar uit om terug aan de slag te gaan naast Mats. En ik zal niet de enige zijn… Wanneer gaat Mats terug een rally rijden? is zowat de meest gestelde vraag van de voorbije maanden. Kasterlee heeft altijd wel een beetje in ons achterhoofd gezeten maar de grote vereiste is dat Mats er helemaal klaar voor is. Fysiek is hij sowieso in topvorm, dat is altijd al het geval geweest. Nu hij zegt er ook mentaal voor klaar te zijn, ben ik stand-by om hem opnieuw te navigeren. Wat mij betreft is het resultaat deze keer ondergeschikt: lekker rijden, plezier hebben en de M3 zonder krasje over het finish podium rijden. Dat is het plan voor onze comeback.

bron: Mats van den Brand

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com