RallyNieuws
Christian Riedemann & Michael Wenzel - Skoda Fabia R5 - ADAC Rallye Sulingen 2018
Christian Riedemann & Michael Wenzel - Skoda Fabia R5 - ADAC Rallye Sulingen 2018

Compact programma voor Duits rallykampioenschap

In Nederland werd door KNAF/BSR, vlak na het uitbreken van de Coronacrisis, al snel de diverse rallykampioenschappen voor dit seizoen geschrapt. Echter, in onze buurlanden hebben de Belgische RACB en het Duitse DMSB toch nog een kampioenschap weten te organiseren. Door het beperkt aantal wedstrijden zijn het beide compacte kampioenschappen geworden.

Buurlanden

Zo is er in België een kalender met zeven wedstrijden aangekondigd, terwijl in Duitsland bekend is gemaakt een kampioenschap bestaande uit vier wedstrijden te organiseren. De ADAC Rallye Masters zullen bij drie van deze wedstrijden aanhaken.

Duitse kalender

De start van het Duits rallykampioenschap is tijdens de AvD Sachsen-Rallye, welke van 3 tot 5 september wordt verreden. Daarna staat op 31 oktober de de Rallye Baden-Württemberg op het programma. Vanaf hier haakt de ADAC Rallye Masters aan. Op 13 en 14 november staat de ADAC rthb Rallye Hessisches Bergland op de agenda. In Sulingen zal het seizoen op 20 en 21 november worden afgesloten met de ADAC Rallye ‘Rund um die Sulinger Bärenklaue’.

Onzekerheid

Een aantal wedstrijden, die gepland stonden in augustus en september, moesten wegens aanhoudende onzekerheden geschrapt worden. Dit betreft de ADAC Rallye Saarland-Pfalz  en de ADAC Rallye Oberland.

Tekst: RallyNieuws

lees ook:
Corona velt Nederlandse rallykampioenschappen
Nieuwe kalender voor Belgisch rally kampioenschap

Plaats reactie

1 reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com