RallyNieuws
BMW 3.0 CSL - Wouter Koenderink

De aanhouder wint

Afgelopen weekend was het de laatste wedstrijd van het seizoen voor het Autosoft Racing Team, de Twenterally in Hengelo, en wederom uitgereden met een prachtig resultaat.

De start ging voor het team niet van een leien dakje: op de 2e proef reden ze een velg stuk en brak op het einde de gaskabel maar konden ze toch al rollend de service bereiken. Op de een na laatste proef werkte de koppeling niet meer mee en hebben ze al dubbelklutsent de finish kunnen bereiken.

Telkens wist het service team de auto weer op te lappen zodat we de punten konden pakken voor het kampioenschap en zij zijn dan ook de grote winnaar van dit seizoen!

Resultaat voor de deze wedstrijd: een knappe 17e plek algemeen en een mooie 3e plaats in de klasse.  Voor het ONK seizoen 2014 hadden ze een meevaller, Antoine van Ballegooien viel uit door technische problemen waardoor het Twentse team de 2e plek in Nederlands Kampioenschap heeft behaald. “Dit resultaat hebben we alleen maar kunnen bereiken door de betrouwbaarheid van de auto, dus een verdienste van het gehele team. Top prestatie jongens!!!” De aanhouder wint.

Het team is inmiddels al weer druk voor de rally Köln Ahrleweiler komend weekend, wat voor hen én de auto toch de kers op de taart van heel succesvol seizoen!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com