RallyNieuws
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - GTC Rally 2021
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - GTC Rally 2021

De Hellendoornrally als begin van een einde van het seizoen.

Zaterdag 18 september 2021 mag de rode leeuw van Stevens Rallysport weer ontwaken. Dan zullen Wim Stevens en Wesley Stevens namelijk deelnemen aan de Hellendoorn rally. De Peugeot 206 RC is er weer klaar voor en het gehele team heeft er weer zin in. Met startnummer 41 op de deur gaan ze proberen zo hoog mogelijk te eindigen.

Aangepast

Na een paar spannende weken voor de teams, maar zeker voor de organisatie, is er dan eindelijk groen licht en mag er gereden worden op 18 september rondom Helendoorn. Door de regelgeving in verband met de corona zal ook deze rally in aangepaste vorm worden verreden. Zo is deze rally van een tweedaags evenement naar een eendaags evenement gegaan. Voor het publiek zijn er restricties, moeten er kaarten gekocht worden en dienen zij op aangewezen plekken langs de proeven te gaan staan. Het publiek mag hierdoor ook niet meer pendelen tussen de proeven door.

Puntgaaf

Ondanks al deze regels zijn Wim en Wesley vooral blij dat de rally door kan gaan en dat ze revanche kunnen nemen van het uitvallen in de afgelopen GTC Rally. De auto is volledig nagekeken en vooral schoongemaakt naar het slootje tijdens de GTC Rally. De auto had geen schade opgelopen en staat er weer puntgaaf bij.

Wij van Stevens Rallysport kijken weer erg uit naar deze wedstrijd. We gaan voor revanche en we gaan laten zien wat er allemaal in ons rode leeuwtje schuilgaat. Hopelijk tot in Hellendoorn!

Bron: Stevens Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com