RallyNieuws
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - ELE Rally 2019
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - ELE Rally 2019

De zaterdag op volle snelheid.

De thuisrally voor het team van Stevens Rallysport staat weer op de planning en wel op zaterdag 9 oktober 2021. Met elf voorgaande deelnamen aan deze ELE Rally, kunnen we wel stellen dat de gebroeders Stevens de nodige ervaring hebben in hun thuis rally.

Voor dit jaar zijn de plannen niet anders dan normaal. Wim en Wesley zullen weer starten met hun, in de coronaperiode aangepaste, Peugeot 206 RC. Op de deuren verschijnt het startnummer 37 en uiteraard nog steeds te herkennen aan de rood/wit geblokte motorkap met de belangrijke sponsoren van de club van 50 erop. Deze auto, met een dikke 180 PK, is weer volledig verzorgd en de puntjes zijn op de ‘i’ gezet.

Wim: ”Gelukkig mogen we weer rijden en laten de coronaperikelen het toe. Wij zijn er dan ook weer klaar voor om te rijden tijdens de, voor ons, mooiste rally van het jaar.” Het team van Stevens Rallysport kijkt dan ook ieder jaar weer uit naar de ELE Rally. Voor het gehele team is dit dé rally waar het om gaat. Alle sponsoren zijn hierbij, maar ook de familie, vrienden en fans van het team komen kijken naar de verrichtingen van het team.

Anders

De 56e editie van de ELE Rally 2021 zal anders verlopen dan iedereen gewend is. Zo wordt er alleen op de zaterdag op snelheid gereden, waardoor de proeven van de vrijdag zijn komen te vervallen. Wesley: “Het is jammer dat het nog geen tweedaags evenement mag zijn en de proeven van de vrijdag wegvallen. De vrijdag zette altijd de toon en waren uitdagend, vooral in het donker.” Het mag volgens Wim en Wesley de pret niet drukken, want ze mogen weer rijden en dat is het doel.

Met een nieuwe sponsor zijn de broers dan ook financieel voorbereidt op de ELE Rally. Het team mag CarProf van Dun uit Best toevoegen aan de lijst van gulle gevers en daar zijn ze uitermate blij mee. Wesley: “Met CarProf van Dun erbij maken wij onze bestaande sponsoren nog mooier. Een Top autobedrijf met specialisme van alle merken is altijd een pluspunt om aan je te verbinden.” Naast CarProf van Dun zijn de vertrouwde sponsoren natuurlijk ook nog steeds van de partij. Zo is Parkeeraparatuur.nl wederom prominent aanwezig op de auto, maar ook rondom de service. Ook gaat natuurlijk de dank uit naar alle andere sponsoren, zoals; de Club van 50, Combiflex bestickering, Theeuwes Orthopedie, WiMo fotografie en de Vries Autoschade.

Bron: Stevens Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com