RallyNieuws
Jef van Hooft en Edit Gevers - Lancia Delta - Twente Rally 2018

Deltona Rallysport begint seizoen in Visual Art Rally

Na een lange winter waarin onze Delta een enorme update heeft ondergaan, mogen we aankomend weekend onze eerste rally van 2019 gaan rijden. Ondertussen zijn er dit jaar al twee rally’s verreden, waarvan er één voor het Historic kampioenschap. Voor de Zuiderzee Rally waren we helaas niet op tijd klaar.

Verkennen

Op vrijdagavond gaan Jef en Edith de eerste proeven verkennen. Op zaterdagmorgen zullen we met het hele team richting Barneveld vertrekken. Het is dan de bedoeling dat Jef en Edith de resterende proeven verkennen. En het serviceteam gaat dan de service opbouwen en de Delta ter keuring aanbieden.

Uurtje

De gewone rally start om 11:51u. En de Historic Rally een uurtje later. We starten met startnummer 6. Dat betekent dat de onderstaande tijden +5 minuten voor ons gelden. Dus onze starttijd zal waarschijnlijk dus 12:54 zijn (12:49 + 5 min).

We rijden dus een bouclé van vier proeven. Hebben daarna een service van 25 minuten. En daarna rijden we een bouclé van drie proeven. Hierna nog een service van 25 minuten en dan nog eens de laatste twee proeven.

Historic

In de Historic rally hebben 26 equipes ingeschreven. Met een aantal zeer competitieve auto’s. We zullen onze Delta dus flink de sporen moeten geven om mee te doen voor de topposities. Echter vorig jaar hebben we een forse schade opgelopen in deze rally. En we zullen zeker risico’s mijden om nogmaals forse schade op te lopen. Fingers crossed dus!!

De service is gelegen op Industrieterrein Harselaar aan de Harselaarseweg, 3771 MA Barneveld. De proeven zijn gelegen in Barneveld (KP 1), Putten (KP 2) en Nijkerk (KP 3).

bron: Deltona Rallysport

Plaats reactie

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com