RallyNieuws
Jef van Hooft & Edith Gevers - Lancia Delta Evo - ELE Rally 2019
Jef van Hooft & Edith Gevers - Lancia Delta Evo - ELE Rally 2019

Deltona rallysport in de Achterhoek Berkellandrally

Deltona rallysport heeft de afgelopen weken keihard gewerkt om de Delta weer aan de start te kunnen brengen. Na onze stevige schade in de GTC Rally moest er veel werk verzet worden. Met twee uitvalbeurten in drie rally’s waren de kansen op een mooie eindklassering in het historisch kampioenschap verkeken. Daarom hebben we gekozen om het kampioenschap te laten schieten en te kiezen voor de nieuwe rally op de Nederlandse Rallykalender. Aankomende zaterdag zijn we dus aanwezig in Eibergen. Samen met zo’n 55 andere equipes.

Vertrouwen

Deze rally is een mooie test om weer vertrouwen te krijgen in onze Delta. We zullen al vroeg richting Eibergen vertrekken. Het gaat hier om een ééndaags evenement. Daarom is de uitgifte van documenten al erg vroeg. Jef en Edith zullen dan gelijk aan de slag gaan om de proeven goed op papier te zetten.

De technische keuring voor de Delta staat gepland om 08:55. De service wordt opgebouwd op Bedrijventerrein de Kiefte, Kiefte 3 (7151 HZ) Eibergen.

Mengen

Er staan drie proeven op het programma. Deze worden twee keer verreden. De organisatie heeft ons startnummer 22 gegeven. En aangezien het een short rally betreft is er geen aparte historische klasse. We zullen ons dus moeten mengen met de moderne rallyauto’s. Volgen ons op Instagram of op Facebook en je weet hoe het ons zaterdag vergaat.

We wensen de organisatie, deelnemers en het publiek een mooie en veilige rally toe. En we zijn zeer benieuwd naar dit mooie, nieuwe initiatief!

bron: Deltona rallysport

Plaats reactie

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Er rust copyright op de inhoud van deze website
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com