RallyNieuws
Nick den Braber & Joyce Ruiter - Hyundai i20 R5 - GTC Rally 2022
Nick den Braber & Joyce Ruiter - Hyundai i20 R5 - GTC Rally 2022

Druk weekend voor WDM Motorsport in Hellendoorn Rally

Het team van WDM-Motorsport staat aankomend weekend met maar liefst negen auto’s aan de start van de Eurol Hellendoorn Rally. Het team uit Assendelft heeft de laatste jaren een sterke groei doorgemaakt. “Naar Hellendoorn nemen we een Hyundai i20 R5, een Subaru Impreza, een Citroën DS3, een Renault Clio Rally3, drie Renault Clio’s Rally5, een Ford Fiësta ST en een Peugeot 206 cup auto mee” vertelt trotse teameigenaar Peter Wieringa.

Gezamenlijk

“Wij willen graag voor iedere rallyliefhebber iets kunnen bieden” vervolgt Peter. “Voor de wat meer ervaren rijders tot de rijders die hun eerste stapjes zetten in de rallysport en alles wat daar tussen inzit. Of je een rallyauto wilt kopen of juist iets wil huren, navigator of misschien wel rallymonteur wilt worden, iets met catering, PR en/of social media wil doen.” Maar ook voor andere aspecten in de rallysport willen wij iets betekenen. Wij zijn van mening dat we deze sport alleen kunnen blijven beoefenen als we het gezamenlijk doen, alle partijen hebben elkaar nodig, de KNAF, organisatoren, officials, teams, rijders, overheden en de toeschouwers.”

In Hellendoorn is onze nieuwste aanwinst, een Renault Clio Rally5, aanwezig als één van de X-auto’s. Deze zal bestuurd worden door de ervaren Marcel Piepers. “We kregen dinsdagochtend de vraag of wij een mogelijkheid hadden een X-auto incl. rijder te leveren,” legt Peter uit “Gelukkig konden we snel schakelen en hoefde Marcel niet lang na te denken.”

Rentree

Hiermee maakt Marcel Piepers na een aantal jaren weer zijn rentree in de rallysport. “Ik ben al wat langer aan het bekijken of we weer iets kunnen opstarten. Dat het nu al zou zijn kon ik ook niet weten maar kijk enorm uit naar komend weekend als X-auto waarmee ik met verschillende gasten vanuit de organisatie als één van de voorauto’s over de proeven zal gaan,” legt Marcel uit. “En het is geweldig om onderdeel uit te mogen maken van de WDM familie. Een professioneel en gedreven team met veel kennis van zaken, maar waar de gezelligheid zeker ook hoog in het vaandel staat.”

We nodigen iedereen uit om de sfeer te komen proeven bij WDM Motorsport. Iedereen is welkom bij onze serviceplek op de parkeerplaats van het Avonturenpark. En heb je interesse in één van onze diensten, vragen staat vrij en informeer naar de mogelijkheden. Misschien is dit wel een eerste stap naar een mooie rallycarrière. Onze nieuwe Renault Clio, die als X-auto dienst zal doen, is vrijdag tussen 17:00u en 18:00u beschikbaar om erin te zitten en foto’s ervan te maken.

Bron: WDM Motorsport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com