RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

Elfde editie BENE Servicepark podcast online

Deze elfde editie van de BENE Servicepark podcast liet wat langer op zich wachten. Marco Schillemans legt uit waarom. Samen met de co-piloot van Thierry Neuville, Martijn Wydaeghe blikken we terug op de laatste WRC wedstrijden en kijken we vooruit naar 2022. We hebben een primeur, Bjorn Degandt ging op zoek naar welke dames in 2021 het beste hebben gedaan, we hebben een top 3 van België en Nederland.

Natuurlijk gaan een rondje door Europa met de BENE piloten in oa Duitsland – Frankrijk – Zwitserland en Griekenland. Wie zijn er verder kampioen geworden in de diverse Cup’s en bespreken we het Opel e-Rally kampioenschap. Bjorn en Marco kozen opnieuw een BENE (co) piloot van de maand. Ditmaal een hele lijst met namen; Ditmaal uit Nederland Timo van der Marel, Jim van den Heuvel, Bob de Jong en Mitchel van der Brink. Uit België waren genomineerd Gilles Piket en Gregoire Munster.

De elfde editie van de BENE Servicepark Podcast staat online en is gratis te beluisteren via oa Spotify, Google en Apple podcasts. Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

De volgend podcast staat gepland voor vrijdag 7 januari 2022.

Veel luisterplezier.

Tekst: BENE Servicepark

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com