RallyNieuws
Elfyn Evans - M-Sport - 2019
Elfyn Evans - M-Sport - 2019

Elfyn Evans niet fit voor Neste Rally Finland

Vandaag maakte M-Sport bekend dat Elfyn Evans niet zal deelnemen aan de Neste Finland Rally, welke van 1 t/m 4 augustus zal worden verreden. Een harde landing in de Rally van Estland zorgde ervoor dat om medische redenen moest worden besloten van deelname af te zien.

World Rally Car

De man uit Wales, die op dit moment vierde in het wereldkampioenschap staat, zal zich de komende tijd richten op zijn herstel. Zijn plaats in de Ford Fiesta WRC met nummer 33 zal worden ingenomen door de Brit Gus Greensmith en zijn navigator Elliot Edmondson. Zij debuteerden reeds eerder dit jaar in een world rally car en zullen ter voorbereiding aan een test in Finland deel gaan nemen.

Medisch Advies

Volgens teambaas Richard Millener mag een dergelijk medisch advies niet worden genegeerd, vooral niet omdat Finland een fysiek zware wedstrijd is. “Hij geniet de volledige steun van het gehele team en zelf is hij alweer druk bezig met zijn herstel.”

Benieuwd

Malcolm Wilson laat weten dat zijn auto voor hem klaar zal staan zodra hij fit is, maar een volledig herstel blijft volgens de directeur van M-Sport, de hoogste prioriteit. “Ik ben zeer benieuwd naar hoe Gus zal presteren,” laat hij weten. “Het primaire doel blijft echter het weer fit krijgen van Elfyn die dit jaar een sterk seizoen rijdt.”

Tekst: RallyNieuws

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com