RallyNieuws
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - Vechtdal Shortrally 2017
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - Vechtdal Shortrally 2017

Equipe Stevens Rallysport begint aan elkaar te wennen tijdens Circuit Short Rally

Aanstaande zaterdag start het drukke seizoen voor Stevens Rallysport. Na een te lange winterstop, waarin de auto goed is nagekeken en op kleine plaatsen is verandert, is het team klaar om te beginnen.

hotseat

De auto is nog steeds hetzelfde, de rood-witte Peugeot 206 RC maar de bezetting is zoals bekend anders dan voorgaande jaren. Lean Potgieter zal in navolging van zijn vader Klaas afwisselend bij Wim of Wesley instappen. Met steun van de Autosportcompany, QSP, Rallysales en Mijn Fysio zal hij plaatsnemen op de hotseat, de taak van Wim en Wesley zal zijn om van hem een goede navigator te maken dit leerjaar.

Wennen

De Circuit Short Rally zal dus vooral in het teken staan van wennen aan elkaar om zo goed mogelijk aan de start te verschijnen in de rest van het seizoen. Het team kan gelukkig zelf ook rekenen op de steun van zijn vaste sponsoren Nefkens Best, Combiflex, Europewebmedia, WImo fotografie en de steeds groter wordende ‘club van 50’. Ook hebben ze Rookie race en rallyclinics, T.Theeuwes orthopedische schoentechniek en Burgermeesters catering mogen verwelkomen als nieuwe sponsoren zodat ze dit jaar als opleidingsteam kunnen fungeren voor Lean.

Leren

Zaterdag zal het team met startnummer 34 op de deuren rond 12:00u beginnen aan een dag met vier klassementsproeven, waarin leren en wennen voorop staat. De concurrentie in de klasse is dit keer enorm dus zal het erom spannen of een top vijf klassering er in gaat zitten deze keer.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com