RallyNieuws
David Jans & Marieke van Gorssel - Peugoet 206 - Twente Rally 2018.jpg
David Jans & Marieke van Gorssel - Peugoet 206 - Twente Rally 2018.jpg

Fraaie finale voor Rallyteam Twello in Twente Rallly

Deelname aan de Conrad Twente Rally betekende voor David Jans en Marieke van Gorssel fraaie finale van het seizoen 2018. Na met de Nissan Sunny voornamelijk te zijn uitgevallen, ondanks het harde werk van Team Rally Sport, was een finish in Twente het belangrijkste doel voor Rallyteam Twello. De opluchting was dan ook groot toen zondagavond met de Peugeot 206 XS van Geert ter Harmsel Rallysport onder de finishboog doorgereden kon worden.

David

“Hengelo was voor mij een wedstrijd waar ik met gemengde gevoelens op terug kijk. Aan de ene kant een mooie kans om dankzij Geert te kunnen finishen, maar aan de andere kant hadden we hier ook heel graag met de Nissan willen rijden. Zowel het onverhard als de lange rechte stukken waren er perfect voor geweest. In Hengelo zijn we dan met voor ons nieuwe uitdagingen, zoals bijvoorbeeld erg dichte mist, de zaterdagavond moeizaam begonnen. Op Zondag konden we, met de goed geprepareerde Peugeot, bij mooi weer, relaxed ons vertrouwen opbouwen en het tempo verhogen. Het resultaat voldeed eigenlijk precies aan mijn verwachtingen. In de top 30 algemeen, bij de eerste vijf van de twaalf 206 Rally Cup deelnemers en een vijfde KP tijd in de Cup. Dankzij deze wedstrijd kijk ik toch tevreden terug op het seizoen 2018. We hebben veel tegenslag gekend maar ook erg veel ervaring opgedaan met de indrukwekkende Nissan Sunny GTI/R van Team Rally Sport. Een vervolg op de afgelopen drie jaar hangt nu af van het vinden van sponsoren. In 2019 willen we graag rijden, maar zonder externe financiele ondersteuning wordt dat erg moeilijk!”

Marieke

“Onze toekomst wordt nu echt bepaald door hulp van buitenaf. We hebben er zin in maar mocht het niet lukken dan kunnen we terugkijken op voor ons unieke belevenissen van de afgelopen drie jaar. De hartverwarmende reacties van velen hebben daar zeker aan bijgedragen!”

Plaats reactie

1 reactie

  • Jammer dat het team naar verwachting zijn tijd gehad heeft in de rallysport. Wel begrijpelijk gezien de kosten van het hedendaagse rallyrijden. Organisaties zijn gedwongen forse inschrijfgelden te vragen en het eigen risico is daarbij ook niet mis zoals dit team pijnlijk heeft moeten ondervinden na Hellendoorn.
    Per saldo toch drie boeiende jaren geweest voor Rallyteam Twello met ups en downs, waarbij uiteindelijk vast de mooie herinneringen ze het langst zal bijblijven!

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com