RallyNieuws

Gamma stapt in auto- en motorsport

Rizla Racing Day krijgt nieuwe sponsor

GAMMA, de grootste bouwmarktketen van Nederland, volgt RIZLA op als naamdragend sponsor van de RACING DAY, het grootste GRATIS race-evenement van Nederland. De allereerste GAMMA RACING DAY vindt plaats op 7 augustus aanstaande, op het TT Circuit Assen. De GAMMA RACING DAY biedt het Nederlandse publiek GRATIS toegang tot het Circuit van Drenthe voor een dag vol auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties. De GAMMA RACING DAY biedt dit jaar als primeur een race met elektrische motorfietsen.

GAMMA’s communicatiemanager Alex Phaff over de GAMMA RACING DAY: “Dit circuitevenement biedt ons een uitstekend communicatieplatform en een uitgelezen kans om onze doelgroep eens op een ander moment te ontmoeten. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde GAMMA-klant een bovengemiddelde interesse heeft in de auto- en motorsport en wij verwachten dan ook dat wij hen een groot plezier doen met de ondersteuning van dit evenement”.  

Met de ondersteuning van de RACING DAY is GAMMA een waardige opvolger van Imperial Tobacco Nederland, dat deze unieke racedag elf jaar geleden in samenwerking met LDP International als de Rizla Racing Day op de kaart heeft gezet. De Racing Day is uitgegroeid tot een unieke racedag op het legendarische TT Circuit, waarvan heel Nederland GRATIS kan meegenieten. De combinatie van grote namen, exclusieve racers, GRATIS toegang en de beste auto- en motorsport van Nederlandse bodem trok over de afgelopen jaren vele tienduizenden toeschouwers naar het TT Circuit Assen.

GAMMA heeft belangrijke plannen met de GAMMA RACING DAY en de inpassing daarvan in haar communicatiestrategie. Zo werpt GAMMA een blik op de toekomst met de introductie van TTXGP, ’s werelds eerste kampioenschap voor electrisch aangedreven motorfietsen, in het traditioneel gecombineerde auto-, motor- en kartprogramma.

GRATIS TOEGANG
Toegang tot de GAMMA RACING DAY is GRATIS op vertoon van het zogenaamde ‘ FREE TICKET’ dat door GAMMA wordt verspreid in haar filialen, in een reeks aan publicaties en online vanaf begin juni op www.gammaracingday.com. Het ‘FREE TICKET’ geeft op zondag 7 augustus toegang tot de buitenring inclusief alle tribunes van het TT Circuit Assen. Paddockkaarten die toegang geven tot het rennerskwartier waar alle coureurs en hun machines verblijven kosten 15 Euro en zijn eveneens vanaf begin juni te bestellen op www.gammaracingday.com

De GAMMA RACING DAY vindt plaats op zondag 7 augustus 2011 op het TT Circuit Assen.

Bron: PB Gamma
Foto’s: archief Edwin Hengelman / EventandSportNews

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com