RallyNieuws

Gebroeders Stevens uiteindelijk aan de start in Hellendoorn

Na veel pijn, moeite en werk kunnen Wim en Wesley Stevens dan eindelijk bekend maken dat ze zullen starten, met hun Peugeot 205 Gti, tijdens de Hellendoornrally 2013.

Vrijdag 20 en zaterdag 21 september zal de Hellendoornrally plaats vinden. Een van de mooiste rally’s die ons land rijk is. Tijdens deze rally zullen Wesley en Wim weer samen in de auto plaats nemen en wordt er hetzelfde gereden als de ELE rally van dit jaar. Wesley: ‘Tijdens de ELE rally hebben Wim en ik afwisselend de proeven gereden. Dit is zeer goed bevallen. Het was eigenlijk de bedoeling dat Wim met een andere navigator zou rijden, maar uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat we toch liever samen wilden rijden’.

Na de problemen van de afgelopen rally’s is er weer veel gebeurd aan de auto om de obstakels te laten verdwijnen. In eerste instantie met weinig resultaat, maar gelukkig kunnen wij met veel dank aan Adriaan de Kock, van www.peugeotsport.nl, onze hobby verder uitoefenen tijdens dit mooie evenement.

Iedereen is van harte welkom op het service terrein. Dit is gelegen aan de Industrieweg, Industrieterrein ‘T Lochter te Nijverdal, waar de koffie altijd voor iedereen klaar staat.

Info evenement:
Startnummer:                84
Aantal klassementsproeven:         16
Totale lengte klassementsproeven:     160 Km
Start 1e deelnemer podium:         Vrijdag 18.59
Service in dag 2    :        Zaterdag 8.36
Finish 1e deelnemer in Parc Ferme:    Vrijdag 23.36
Finish 1e deelnemer op podium:        Zaterdag 20.07

Tekst: Stevens Rallysport
Foto: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com