RallyNieuws
Mats van den Brand & Martijn Wydaeghe - BMW M3 - Sezoensrally 2018
Mats van den Brand & Martijn Wydaeghe - BMW M3 - Sezoensrally 2018

Geen Sezoensrally voor Mats van den Brand

Zoals ik na de TAC Rally al enigszins liet uitschijnen, rijd ik voorlopig geen rally’s meer. Daar baal ik ontzettend van maar het is helaas niet anders. De M3 is nog niet klaar… Er is zelfs meer schade aan dan na de koprol in Haspengouw en toen waren de onkosten al hoger dan verwacht. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de laatste drie wedstrijden een enorme impact hebben op mij, zowel mentaal als op het budget.

Voldoening

Alhoewel de Sezoensrally de thuisrally is van mijn navi en ik dit een geweldige rally vind om te rijden, daarnaast ook nog meetellend voor de M-Cup, zal ik er niet starten. De M-Cup kende een verrassende start en het moet altijd gereden worden maar Bocholt en de GTC Rally gaan te vroeg komen voor ons. Ik hoop er wel terug bij te zijn in de East Belgian Rally. Het is een erg moeilijke periode voor me, rijtechnisch gezien dan. Gelukkig vind ik wel een beetje troost en voldoening bij het feit dat onze klanten het zo goed doen met de M3’s van M.A.T.S..

Budget

Na het afleveren van drie auto’s in 2019, probeer ik mezelf momenteel meer te focussen op de werkzaamheden met de M3’s en het coachen. Daarnaast scoren we hoog met onze klanten auto’s. De Monteberg Rally was top voor Björn Syx, Christophe Merlevede en Patrick Spillebeen en dat deed me echt deugd! Natuurlijk komen we weer aan de start! Alleen ik denk dat iedereen wel begrijpt dat onze laatste schades samen meer zijn dan een jaar budget. Het is onwijs K, alleen het is even niet anders. De steun van supporters doet me goed!

Eddy Smeets

In tegenstelling tot vorig jaar zou ik mijn thuisrally dit jaar met Mats rijden. Dat was zo afgesproken in functie van samen de titel in de RACB M-Cup proberen te halen. Stephen Wright die evenzeer naar Bocholt afzakt, zou aanvankelijk met een andere navigator rijden in de Ford Fiesta R5. Hij wou net op zoek gaan naar een vervanger tot de ongelukkige omstandigheden bij Mats ervoor zorgen dat ik toch samen op pad kan gaan met mijn Ierse vriend. Het wordt mijn 19e deelname aan mijn thuiswedstrijd. MATS-fans die naar Bocholt afzakken en hun fanpakket willen oppikken, kunnen me altijd een seintje geven. Dan regelen we dat ondanks het feit dat Mats zelf niet rijdt.

bron: PB Mats van den Brand

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com