RallyNieuws

Geweldig debuut voor 16 jarige Kuijstermans

Geweldig debuut voor 16 jarige KuijstermansMaurice Kuijstermans (16 jr) op de hotseat naast Mike van den Brink voor zijn debuut als navigator.
De dag begon vroeg toen het voltallige serviceteam richting Hardenberg vertrok. Terwijl de service werd opgebouwd begon het echte werk voor Maurice en Mike tijdens het verkennen van de proeven. De stukken onverhard op de proeven waren al aardig nat van de regenbuien die ochtend, dat beloofde wat voor de middag.

Mike en Maurice startten om 13.02u vanaf het startpodium op het serviceterrein. De eerste klassementsproef begon wat stroef maar al snel werd het tempo en de samenwerking in de auto naar een ander niveau getild. Maurice ontpopte zich al snel naar een volwaardige en goede navigator. Wat als een debuut startte, werd een ware prestatie.

De servicemonteurs Matthijs van den Velde en Milan Bol hielden de auto in topconditie zodat de mannen op de proeven vol vertrouwen in materieel zich konden bewijzen. Dat deden zij, na 6 klassementsproeven werd het verschil tussen de nr.1 en Team Fundriving Rallysport terug gebracht naar nog maar anderhalve seconde.

Helaas werd er op klassementsproef 7 een fout gemaakt maar konden de mannen dit debuut afsluiten met een tweede (helaas bekerloze) plaats in groep H15 en 22e algemeen.

Wij danken alle betrokkenen voor hun inzet en ondersteuning. Een prestatie waar wij allemaal trots op zijn!

Tot de volgende ronde, op en rond de rally-paden!

Tekst: Team Fundriving Rallysport
Foto: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com