RallyNieuws
Mercedes 230 SLK Cup
Mercedes 230 SLK Cup

Groen licht voor Mercedes 230 SLK Cup in de Nederlandse Rally

Idee

Het is alweer drie jaar geleden dat Nico Biesheuvel met het idee kwam om een Mercedes 230 SLK Rally Cup te introduceren in de rallysport.

Toestemming

Nu we drie jaar verder zijn en er notabene meer dan 45 SLK’s op het circuit rijden, heeft de KNAF alsnog toestemming gegeven om de Mercedes 230 SLK in de rallysport toe te laten. Met een door de KNAF afgegeven wagenpaspoort zal de Mercedes 230 SLK in 2019 toegelaten gaan worden in de rallysport. Daarbij is wel gesteld dat er minimaal drie moeten gaan rijden.

Standaard

De Mercedes 230 SLK zal nagenoeg geheel als een standaard auto opgebouwd worden. Het enigste verschil zullen de schokbrekers, de grote remmen en een grote intercooler zijn. Daarnaast wordt een sperdifferentieel toegelaten. Alles ondergebracht in een rallykit.

Interesse

Voor diegene die interesse hebben in de Mercedes 230 SLK Rally Cup kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar Biesheuvel Autosport, info@slkcup.nl. Er zal een aparte Mercedes SLK Rally Cup info avond worden georganiseerd. Tijdens deze avond komen alle in en outs over deze nieuwe cup aan bod.

Plaats reactie

1 reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com