RallyNieuws
Bob de Jong & Bjorn Degandt - GTC Rally- 2019
Bob de Jong & Bjorn Degandt - GTC Rally- 2019

GTC Rally presenteert eigen permanent servicepark in Achtmaal

Op zaterdag 10 juli verwelkomt de organisatie van de GTC Rally de deelnemers in Achtmaal. Het servicepark verhuist immers terug naar Achtmaal, waardoor de bijnaam “Nacht van Achtmaal” weer erg toepasselijk wordt.

Tijdsdruk

Na Zundert, Roosendaal, Etten-Leur en Halderberge, zal het servicepark van de GTC Rally verhuizen naar Achtmaal. “We hebben als organisatie beslist te investeren in een permanent terrein, dat we specifiek voor de rally inrichten en dat het ganse jaar voor onze organisatie ter beschikking is,” vertelt John Elst. “Door dit terrein in eigen beheer te hebben, nemen we een groot deel van de tijdsdruk bij onze medewerkers weg. Zij kunnen de inrichting van het serviceterrein zelf plannen en ze zijn niet afhankelijk van eventuele activiteiten van de eigenaar van het terrein. Het terrein wordt ingericht voor een goede 100 serviceplaatsen. Vol is vol. We raden de deelnemers dan ook aan om niet te lang te wachten om zich in te schrijven, want de plaatsen zijn beperkt en na de lange pauze willen de rallyrijders dolgraag weer een wedstrijd rijden.”

Zoals eerder al aangekondigd, zal de wedstrijd op zaterdag vanaf 16:30u verreden worden over 12 klassementsproeven, verdeeld in drie lussen van vier proeven: Rijsbergen, Klein-Zundert, De Hel en Ostaaijen. De verkenningen zullen zaterdagvoormiddag beginnen, zodat de teams zaterdagochtend kunnen arriveren. De winnaar zal rond middernacht gekend zijn.

Podium

Naast de service, zal ook het podium op het terrein worden opgesteld, net als een indrukwekkende VIP-tent met twee verdiepingen. “Natuurlijk zijn we afhankelijk van de coronamaatrdegelen, maar het is de bedoeling dat we op 10 juli een grote VIP-tent gebruiken, met beneden een gedeelte dat toegankelijk is voor alle fans, terwijl boven de VIP’s in de watten gelegd worden. Iedereen op het serviceterrein en in de VIP-tent zal kunnen genieten van het spektakel, want klassementsproef De Hel passeert naast het terrein. Sfeer verzekerd, zoals iedereen het verwacht in de “Nacht van Achtmaal”, besluit Marc de Groot, voorzitter van de Stichting Autosport Zuid-West Brabant.

bron: GTC Rally

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com