RallyNieuws
vechtdalrally 2020
vechtdalrally 2020

Handen wassen en afstand houden kan 2020 editie Vechtdalrally redden

De organisatie van de Vechtdalrally is gezien de huidige Covid-19 ontwikkelingen hoopvol gestemd dat de rally op 19 september zal kunnen gaan plaatsvinden. We hopen dat iedereen zich zal blijven houden aan de RIVM richtlijnen zodat de besmettingen nog verder zullen afnemen en evenementen na 1 september weer doorgang kunnen vinden. Grappig genoeg hebben we het dus een beetje in onze eigen hand.

Protocol

In verband met Covid-19 hebben we de rally nu al op meerdere punten aangepast om te kunnen voldoen aan de eisen die worden gesteld. Zo zullen er publiekspunten worden ingericht waar de aantallen mensen en de onderlinge afstand, bewaakt kunnen worden. Daarnaast komt de KNAF binnenkort met een protocol waar we ons als organisatie aan dienen te houden. Ook voor het serviceterrein, dat geheel afgesloten wordt voor het publiek, worden regels opgesteld om te voldoen aan de 1,5 meter afstand voor de teamleden.

De bedoeling is dit jaar drie klassementsproeven te gaan rijden. Deze drie proeven rijden we twee keer, waarmee de totale afstand van de klassementsproeven in de rally rond de 90 kilometer zal zijn . Net als voorgaande jaren wordt het een zeer compacte rally waar alles op één dag gaat gebeuren.

Shortrally

Dit jaar rijden we geen aparte shortrally, maar gezien het aantal te rijden kilometers, is het voor de shortrijders ook zeker de moeite waard om in te schrijven en een hele mooie dag te gaan beleven. Aangezien er geen kampioenschap is dit jaar gaat de rally feitelijk om des keizers baard, maar dat maakt het niet minder leuk. Er zijn dit jaar leuke alternatieve prijzen te winnen waaronder toegang tot onze VIP lounge in 2021 met het hele team.

De officials willen we dit jaar ook weer in het zonnetje zetten. Voor hen zijn er ook leuke dingen te verdienen voor de 2021 editie waaronder een ritje in de X-auto.

Eenvoudig

Kortom, genoeg om naar uit te zien. Laten we bewijzen dat het kan en ons allemaal blijven houden aan de regels: handen wassen en afstand bewaren, zo moeilijk is dat niet.

bron: Organisatie comité Vechtdalrally

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com