RallyNieuws
BENE Servicepark Rally Podcast
BENE Servicepark Rally Podcast

Harm van Koppen en Jos Verstappen, het WRC, een crash en meer

De 16e editie was geen gewone podcast. Het was er één op afstand. Bjorn in België, Marco in Nederland. Toch zagen ze elkaar via Teams.

Bjorn Degandt belt met Justin Demeestere over hun crash en bespraken ze oa het WRC, de rally van Kroatië. Hoe lastig dat Theirry Neuville en Martijn Wydaeghe het gehad hebben en hoe Kalle Rovenpera heer en meester was in deze hele lastige wedstrijd.

Er kwamen ook twee Nederlanders aan de start, Henk Vossen en Hans van Goor. In deze podcast hoor je een samenvatting van het interview wat Marco Schillemans opnam in Zagreb. Het volledige verhaal over de rallyoveralls, de mist en de gesloopte brandkraan is te beluisteren via de NL rallysport Podcast. Zo ook het complete interview met Harm van Koppen die zijn debuut maakte als navigator naast Jos Verstappen in de Monteberg rally.

Tot slot vroeg Marco een Bjorn hoe dat het toch komt dat hij tijdens de Nederlandse ELE Rally toch weer navigeert naast Hans Weijs.

De 16e editie van de BENE Servicepark Podcast staat online. Gratis te beluisteren via oa Spotify, Google en Apple podcasts. Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

Veel luisterplezier.

bron: BENE Servicepark De Rallypodcast

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com