RallyNieuws
Wesley Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Jumbo Shortrally 2018
Wesley Stevens & Lean Potgieter - Peugeot 206 RC - Jumbo Shortrally 2018

Hellendoorn Short Rally anders dan normaal voor Stevens Rallysport

Start

Aankomende zaterdag zullen Wim Stevens en Lean Potgieter van Stevens Rallysport aan de start staan van de Hellendoorn Short Rally.

Podiumkansen

Met nummer 222 op de deur van de felle Peugeot 206RC gaan ze er alles aan doen om zo hoog mogelijk te eindigen en dus zoveel mogelijk punten te scoren voor Lean, om zijn podiumkansen in het navigatorkampioenschap in de klasse RC4 en algemeen levend te houden.

Compact

Met het serviceterrein op industrieterrein ’t Lochter’ in Nijverdal en vier klassementsproeven rondom Hellendoorn en Nijverdal heeft de organisatie een compact evenement kunnen organiseren met een mooie buitenproef en een altijd drukbezochte industrieproef. Na een korte verkenning in de ochtend gaan de mannen rond 15:15u op pad voor een leuke dag en verwachten rond 19:00u over het finishpodium te rijden.

Caatje

Ook staan wij als team stil bij het overlijden van een van de leden van het ‘ELE Rally’ officialteam, Claudia Kempen, beter bekend als Caatje. Het team heeft altijd een erg goed contact met haar gehad en zullen dit dan ook niet zomaar voorbij laten gaan. De Peugeot zal voorzien zijn van een zwart randje ter nagedachtenis aan haar. Ook wensen wij de familie heel vel sterkte in deze moeilijke periode.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com