RallyNieuws
Henk Vossen & Erwin Berkhof - Ford Fiesta R5 - ELE Rally 2019
Henk Vossen & Erwin Berkhof - Ford Fiesta R5 - ELE Rally 2019

Henk Vossen kan titel in RCH kampioenschap in Twente Rally grijpen

Voor de bij de Rally Club Holland (RCH) aangesloten rijders en navigators bestaat al sinds jaar en dag het RCH-kampioenschap. De belangenvereniging voor alle rallyrijders kent een eigen kampioenschap waarbij ieder rijdend lid punten scoort bij deelname aan Nederlands evenement.

Contrast

In en rond Hengelo kan good-old Henk Vossen naast de nationale rallytitel ook het RCH-kampioenschap binnenslepen. Belangrijkste concurrentie ondervindt hij van misschien wel de jongste R5-rijder van Nederland, Roald Leemans. Een mooier contrast is bijna niet denkbaar met bijna een halve eeuw leeftijdsverschil tussen beide rijders. In de laatste wedstrijden liet Leemans mooie dingen zien met de Citroën, laten we voor hem hopen dat de betrouwbaarheid van de auto hem niet (opnieuw) in de steek laat.

Kast

Op de derde plaats in het RCH-kampioenschap staat Wouter Koenderink. De ondernemer uit Boekelo zal alles uit kast moeten halen om zijn derde plaats te verdedigen tegen onder andere Gerben Brouwer (Audi Coupé S2) en RCH-bestuurslid Martijn van Hoek (Subaru Impreza STi).
In het Shortrally kampioenschap is de spanning minder groot. Janjur Monshouwer is hier niet meer te achterhalen door Antoine Biesheuvel.

RCH

Het lidmaatschap van de RCH kost op jaarbasis slecht € 35,-. De belangenvereniging vertegenwoordigt alle rallyrijders uit Nederland en praat actief mee wanneer het gaat om bijvoorbeeld reglementswijzigingen of homologatieperikelen. Daarnaast wordt actief ingezet op het onderhouden van de contacten met organisatoren en officialverenigingen. Met elkaar en voor elkaar!

De komende maanden zal de RCH meer activiteiten ontwikkelen, houd daarom de website en facebook in de gaten. Voor mensen die meer informatie willen over de (vernieuwde) Rally Club Holland kunnen een kijkje nemen op de website: www.rallyclubholland.nl.

bron: Rally Club Holland

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com