RallyNieuws
Drenthe Rally logo
Drenthe Rally logo

Kampioen ONRK wordt aan vergadertafel besloten na uitstel JACK’s International Drenthe Rally

Vanavond werd in een persbericht bekend gemaakt dat de JACK’s International Drenthe Rally, op het TT Circuit bij Assen, komend weekend geen doorgang zal vinden. Dit besluit is, volgens de promotor LDP, genomen na de Corona persconferentie van afgelopen zaterdag. Daarin werd besloten dat sportwedstrijden zonder publiek moeten worden afgewerkt.

Geen optie

Voor organisator LDP is het echter geen optie om geen publiek te mogen ontvangen bij deze wedstrijd. “Niet alleen vanwege de financiële consequenties, maar ook omwille van de vele fans en sponsors, die reikhalzend uitkijken naar dit voor Assen en Drenthe nieuwe evenement. Het evenement is nu verschoven naar 12 maart 2022 en de inmiddels verkochte kaarten blijven geldig. “We hopen dan iedereen te mogen ontvangen,” aldus Lee van Dam.

Kampioen

Net als het Shortrally kampioenschap zijn nu ook het Open Nederlands Rally Kampioenschap en het Nederlands Rally Kampioenschap voortijdig afgelopen. In het NRK was de winnaar reeds bekend. De Limburger Lambert Parren gaat opnieuw met de eer strijken. In het Open Nederlands Rally Kampioenschap is het echter nog maar de vraag wie zich kampioen mag gaan noemen. Op dit moment staat Kevin van Deijne op de eerste plaats en staat Bob de Jong tweede. De vraag is echter of er een schrapresultaat toegepast gaat worden. In dat geval kan Bob de Jong zijn kampioenschap prolongeren. Opnieuw dient het Bestuur Sectie Rally een besluit over een kampioenschap te gaan nemen.

Tekst: RallyNieuws

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com