RallyNieuws
FIA Junior WRC 2020
FIA Junior WRC 2020

Management FIA Junior kampioenschap blijft mogelijkheden zoeken

Nu in het WRC ook de wedstrijd in Finland is geannuleerd, laat de organisatie van het junior-kampioenschap weten dit jaar nog steeds een kampioenschap te willen organiseren. Daarvoor onderhoudt het managementteam van het junior kampioenschap constant contact met de teams, organisatoren, partners WRC Promotor om het kampioenschap te organiseren zodra de omstandigheden dit toelaten.

Podium

Ondanks de uitbraak en het wereldwijde pandemonium als gevolg van COVID-19, is men er op gebrand om de toekomstige grootheden in de rallysport een podium te kunnen bieden.

Dankbaar

De manager van dit junior kampioenschap, Maciej Woda, uit zijn dankbaarheid aan Kai Tarkiainen en zijn team voor hun harde werk. “Het afzeggen van Finland is een erg moeilijke beslissing en ik neem aan dat het team geen alternatieve mogelijkheden zag deze wedstrijd toch doorgang te laten vinden. We moeten de gezondheid en veiligheid van ieder afzonderlijk betrokken persoon voorop stellen. Dit betreft dan niet alleen de bemanning van de auto’s en het serviceteam, maar ook de organisatoren, de medische diensten en de duizenden fans die de klassementsproeven bevolken.”

Kampioenschap

In gesprekken met WRC Promotor en organisatoren zoekt het managementteam van het juniorkampioenschap mogelijkheden om toch een kampioenschap te kunnen organiseren. “Dat is op dit moment het enige dat we kunnen bevestigen,” aldus Maciej Woda. Het zou tegenover iedereen oneerlijk zijn om beloftes of toezeggingen te doen. Ik wil wel iedereen die hierbij betrokken is voor hun hulp en begrip. Het wordt zeer gewaardeerd!”

Plannen

“Zodra we de plannen hebben om het 2020 kampioenschap te hervatten, zullen we dit communiceren. Tot die tijd zeg ik dank aan iedereen voor het begrip en het geduld.”

Tekst: RallyNieuws

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com