Site pictogram RallyNieuws

Mededeling van het BSR

Vrijdagavond jongstleden werden wij op de hoogte gebracht door de organisator van de Ede Shortrally dat zij helaas het evenement voor 2014 van de kalender moeten
halen.

De lokale overheden hebben een aantal bezwaren opgeworpen waar men niet omheen kan en derhalve wordt het een lastige zaak om de wedstrijd zonder steun van overheidswege te kunnen organiseren.

Ook meende de organisator te moeten roepen dat de KNAF haar verzekeringspremie heeft verhoogd. Een kleine rectificatie is hier op zijn plaats, het is de verzekeraar van de KNAF die de verhoging heeft doorgevoerd, niet de KNAF zelf.

Een zelfde rectificatie mag worden toegeschreven aan het statement over het wegvallen van de sponsor vanwege zijn kalenderkeuze, dit is pertinent NIET aan de orde, hier liggen andere redenen aan ten grondslag.

Het Bestuur Sektie Rally vind het bijzonder spijtig dat er zo vroeg in het seizoen al een wedstrijd weg valt, en heeft de wens naar de organisator uitgesproken om te kijken of er later in het jaar wel een mogelijkheid is voor de organisator om de wedstrijd alsnog te laten plaats vinden.

Vooralsnog heeft het BSR nu moeten besluiten om de het Account Software Short Rally Kampioenschap aan te passen, en zullen de 6 beste resultaten uit 7 wedstrijden meetellen voor de eindklassering.

Met sportieve groet
Jacco de Kluijver
Voorzitter Bestuur Sektie Rally

Mobiele versie afsluiten