RallyNieuws

MvH Rallysport klaar voor TankS Rally

Martijn en Radboud van Hoek in de Peugeot 206Om in het komende rallyseizoen goed beslagen ten ijs te bezocht het team van MvH Rallysport Peugeot’s Driving Academy in Belgïe. Niet alleen de rijder, Martijn van Hoek, maar ook de Peugeot 206 werden flink op de proef gesteld. De Peugeot doorstond de beproeving glansrijk en lijkt helemaal klaar te zijn voor het komende seizoen.

Martijn echter zoog als een spons alle input op. Deze input kwam van oom Radboud van Hoek. Hij kon zijn (inter-)nationale ervaring overbrengen. Radboud was in het verleden meermaals Nederlands kampioen bij de navigators en heeft, in zowel twee- als vierwiel aangedreven wagens, een schat aan ervaring opgebouwd.

Het resultaat aan het eind van de dag was dat Martijn grote sprongen voorwaarts had gemaakt. Daar waar hij de fabrieksrijder van Peugeot Nederland, Kevin Abbring, in de ochtend nog moest laten gaan, zo kon hij in gaandeweg de middag steeds beter in het spoor van dit Nederlands rallykanon blijven.

De zeer positieve resultaten uit het Belgische Malmedy werden in de praktijk getoetst tijdens de vierde Circuit Short Rally op het Circuit Park Zandvoort. Op een koude en natte zaterdagochtend ging Martijn van Hoek, opnieuw met Radboud van Hoek in de navigatorstoel, met de Peugeot 206 van start.

Om en om reden beide beide familieleden de Peugeot over de zes klassementsproeven. Daarbij werd de lat steeds een stukje hoger gelegd zonder het plezier uit het oog te verliezen. Op 15 maart, tijdens de TankS Rally rondom Emmeloord zal het resultaat van de testsessie blijken. Dan zal  Bob Bruil weer zijn vaste plaats in de navigatorstoel innemen.

Tekst: Edwin Hengelman
Foto: Edwin Hengelman

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com