RallyNieuws
BENE Servicepark Podcast
BENE Servicepark Podcast

Negende BENE Servicepark De Rally Podcast online

Tijdens de opname van de negende BENE Servicepark podcast was de WRC Acropolis rally nog in volle gang. We blikten dan ook terug op het Belgian Rally Chanpionship. Hier werden twee manches in verwerkt, Ypres Rally en de Omloop in Roeselare. We kijken o.a. naar het verloop vd wedstrijden, de Clio en de Stellantis Cup. In Nederland stond de Vechtdalrally op het programma voor het ONRK. De 206 rally Cup was erbij.

Elektrisch

De ADAC Opel e-Rally Cup had de afgelopen maand twee wedstrijden op het programma staan. Hoe deden de BENE piloten het? Bjorn Degandt en Marco Schillemans bespraken ook het ERC en een gravel- en asfalt wedstrijd in Frankrijk. Daarnaast blikken ze vooruit naar enkele Nederlandse wedstrijden en een nieuwe rally in Drenthe die meteen meetelt voor het ONRK.

Stoppen

Eddy Chevaillier heeft aangekondigd te stoppen als navigator. We kregen een hele lange e-mail van hem. Tot slot kozen we uit alle inzendingen de nieuwe BENE (co)-piloot van de maand.

De negende editie van de BENE Servicepark Podcast staat online. Gratis te beluisteren via oa Spotify, Google en Apple podcasts.

Laat ons weten wat je van de podcast vond via onze Facebookpagina BENE Servicepark.

Veel luisterplezier.

bron: BENE Servicepark De Rally Podcast

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com