RallyNieuws
TAC Rally 2020
TAC Rally 2020

Ook TAC Rally 2020 uitgesteld

Het COVID19 virus, beter gekend als Corona-virus, heeft de overheid ertoe verplicht om maatregelen te nemen. Zo worden alle evenementen tot en met drie april afgelast.

Het bestuur van de Tieltse Automobiel Club heeft hierbij beslist om ook de TAC Rally, weliswaar een week na deze periode gepland, uit te stellen en op zoek te gaan naar een andere datum. “Het lijkt ons niet opportuun om de TAC Rally zo kort na deze maatregelen te laten doorgaan en daar zijn verschillende redenen voor.”

Hulpverleners

Tijdens de rally hebben we minstens vijf noodartsen en een twintig-tal verplegers en hulpverleners nodig die in deze moeilijke periode ingezet worden voor de algemene gezondheid van onze maatschappij en die dus niet extra belast moeten worden.

Maatregelen

Hopelijk zorgen de genomen maatregelen voor de indijking van de uitbreiding van het virus. De kans is echter groot dat de periode zal worden verlengd.

Financieel

We zitten als organisatie in de eindfase van de voorbereiding en om verdere onkosten te vermijden en mogelijk grotere verliezen te lijden, wachten we deze periode niet af om een beslissing te nemen.

De Tieltse Automobiel Club is al in gesprek met de RACB, de collega’s van de SPA Rally en de promotor van het Belgisch kampioenschap om een andere datum op de kalender te kunnen bepalen.

bron: BRC Media

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com