RallyNieuws
Sezoensrally 2021
Sezoensrally 2021

Organisatie Sezoensrally ziet 2020 als sabbatjaar

Eind maart liet Racing Team Moustache al weten dat er geen Sezoensrally georganiseerd zou worden op 16 mei 2020. Toen werd nog even gedacht om een andere datum in 2020 te zoeken maar ook daar stapt RTM nu van terug om verschillende redenen. Alhoewel de club niet meer heeft kunnen vergaderen, is één ding alvast duidelijk: er is alvast de intentie om in 2021 te organiseren. Dit ter ere van de overleden voorzitter Jeff Moustache Steensels. Als grote evenementen verboden blijven tot einde augustus, resteren er nog vier maanden om wedstrijden te organiseren in 2020. Enkel de Spa Rally heeft al een nieuwe datum midden december.

Sabbatjaar

“Gezien de rallykalender ook in het najaar goed gevuld is, gaan we niet op zoek naar een nieuwe datum,” aldus Eddy Smeets namens RTM. “Die zou trouwens nooit goed uitkomen voor de land- en tuinbouwers waar we absoluut een goeie relatie mee willen behouden. De financiële partners van zowel de rallyteams als de organisatie maken zware tijden mee. Het is dus niet ondenkbaar dat sponsorgelden teruggeschroefd of zelfs geannuleerd worden. Een sabbatjaar om een beetje op adem te komen – dat geldt zeker ook voor het medisch personeel dat nodig is om een rally te organiseren (dokters, verplegers, Rode Kruis enz) verdient dan onze voorkeur.”

Voorbereidingen

Als alles naar wens verloopt, zal de 44ste editie van de Sezoensrally op zaterdag 15 mei 2021 georganiseerd worden. De voorbereidingen die gedaan werden voor 2020 gaan zeker van pas komen daarvoor. “Het zal geen gemakkelijke opgave worden zonder onze voorzitter maar we hopen dat iedereen gemotiveerd is om zeker ter ere van Jeff ervoor te gaan in 2021,” aldus RTM.

bron: BRC Media

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com