RallyNieuws
Roald Leemans & Jorie Christeans - Citroën DS3 R5 - Achterhoek Berkelland Rally 2019
Roald Leemans & Jorie Christeans - Citroën DS3 R5 - Achterhoek Berkelland Rally 2019

Primeur in de Nederlandse rallysport: de ACtronics Power Stage

Rallysport is een echte duursport. Van start tot finish moet er op het scherpst van de snede gereden worden om aan het eind van de rally een mooie plek in het algemene klassement te bemachtigen. Om dit nog verder te versterken introduceren we een primeur in de Nederlandse rallysport: de ACtronics Power Stage!

Extra strijd live te volgen

Net als in het Wereldkampioenschap Rally, het WRC, geldt ook de laatste klassementsproef van de ACtronics Achterhoek Rally als de Power Stage. De equipe die tijdens deze klassementsproef de snelste tijd neer weet te zetten, gaat de boeken in als winnaar van de allereerste ACtronics Power Stage en neemt een unieke trofee mee naar huis. Nog een reden voor de coureurs om er tijdens de laatste proef van de rally nog maar eens even goed voor te gaan zitten!

Publiek

Nog een ander leuk nieuwtje voor het publiek: de ACtronics Power Stage wordt namelijk rechtstreeks uitgezonden via livestreams op de sociale kanalen van de ACtronics Achterhoek Rally! Pak je laptop, tablet of smartphone erbij rond de klok van 16:00u erbij en volg op de voet wie er met de overwinning ervan door gaat! Volg de ACtronics Achterhoek Rally dus op Facebook en houd de laatste updates in de gaten via www.actronicsachterhoekrally.nl.

bron: ACtronics Achterhoek Rally

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com