RallyNieuws
Jeroen van Beugen - Mitsubishi Lancer Evo X - Niederrhein 2020
Jeroen van Beugen - Mitsubishi Lancer Evo X - Niederrhein 2020

Rally Club Holland organiseert testdag in september 2020

Door de Corona is er veel stilgevallen in de (sport-)wereld, zo ook op rallygebied. Het lijkt er echter op dat in september en oktober dan daadwerkelijk weer gereden gaat worden. Nog drie mooie wedstrijden staan er op het programma die, laten we het hopen, door gaan met de nodig maatregelen.

Ter voorbereiding organiseert de Rally Club Holland op vrijdag 4 september een testdag op de bekende locatie in Weeze. Voor leden van de RCH is deelname gratis en niet-leden betalen € 100,- en worden daarmee automatisch lid van de RCH. Omdat het aantal plaatsen beperkt is kan het zijn dat niet iedereen kan deelnemen. In dat geval geldt voorrang voor leden van de RCH. Behalve rijden wordt ook aan de inwendige mens gedacht; na afloop is er een gezellige barbeque waaraan voor een laag bedrag kan worden deelgenomen. Het is mogelijk dat naast de rijder er extra mensen meekomen, zie het aanmeldformulier op de website voor de aantallen. Kijk op www.rallyclubholland.com voor het aanmeldingsformulier. De RCH heeft de bedoeling om de testdag jaarlijks te laten plaatsvinden, een goede reden om lid te worden indien je dat nu nog niet bent.

Veiligheidstraining

In het afgelopen voorjaar zou de RCH op de vliegbasis Twente een speciale en spectaculaire veiligheidstraining organiseren voor rally officials. Helaas is de training door de Corona afgelast, maar de verwachting is dat deze in 2021 wel kan plaatsvinden. Wanneer hier meer nieuws over is wordt hier uiteraard over gecommuniceerd.

RCH-kampioenschap

Nadat eind Henk Vossen in 2019 de titel binnen sleepte bij de rijders, is er logischerwijze in 2020 geen kampioenschap. De foto van de kampioen op de website van de RCH blijft daarom nog even dezelfde.

Lidmaatschap RCH

Lid zijn van RCH kost op jaarbasis slecht € 35,-. De belangenvereniging vertegenwoordigt alle rallyrijders uit Nederland en praat actief mee waar het gaat om bijvoorbeeld reglementswijzigingen of homologatieperikelen. Daarnaast wordt actief ingezet op het onderhouden van de contacten met organisatoren en officialverenigingen; met elkaar en voor elkaar!

Voor mensen die meer informatie willen over de (vernieuwde) Rally Club Holland kunnen een kijkje nemen op de website: www.rallyclubholland.com.

bron: Rally Club Holland

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com