RallyNieuws
Rallye du Condroz 2019
Rallye du Condroz 2019

Rallye du Condroz kent nu al goed gevuld deelnemersveld

Op iets minder dan 15 dagen voor het einde van de inschrijvingen, telt de 2019 editie van de Rally van de Condroz-Huy al een honderdtal inschrijvingen. Zoals vaak wachten nog veel belangrijke deelnemers tot het laatste moment om hun inschrijving in te dienen.

Last minute

Er zijn al acht wagens van de categorie R5 van de partij: titelkandidaten Adrian Fernémont en Sébastien Bedoret (Skoda), Cédric de Cecco (Skoda), de “lokalen” Etienne Monfort (Skoda), Alain Litt (Skoda), Cédric Busin (Skoda) en Harry Bouillon (Ford Fiesta) en Frank Schmelcher (Volkswagen Polo). Daar zouden nog bijkomen: Ghislain de Mevius (Skoda), Vincent Verschueren (Skoda) en de jonge fransman Pierre Louis Loubet (Skoda van My Hub). Het is nog niet zeker of Cédric Cherain, Kris Princen en Guillaume de Mevius zullen deelnemen en dan zijn er ook nog de last minute “stars”. Net zoals vorig jaar, zouden we aan de start van de “R5” klasse een dikke twintig deelnemers moeten hebben. Wat de Porsches betreft, kunnen we rekenen op John Wartique en Romain Delhez… en we hopen dat Patrick Snijers ook van de partij zal zijn.

Regionaal

De regionale teams zijn weer talrijk aanwezig: bij diegenen die al hebben bevestigd vinden we Van Bergen (Peugeot 208), Colignon (Mitsubishi), Tomballe (DS3 R3), Valepin (Volkswagen Golk Kitcar), Roiseux (BMW), Van den Dries (Skoda Fabia S2000), Hubin (Skoda Fabia WRC),…. En dan zijn er nog de habitués die dit evenement voor geen geld van de wereld zouden willen missen: Jupsin (Renault Clio), Destrument (Mitsubishi), Gilain (Ford Fiesta), Verhees (Mitsubishi), Orban (Mitsubishi),…

Eerlijk

Olivier Rocour, President van de Royal Motor Club van Huy, is er gerust in: “De relaties met de gemeentes zitten heel goed en we hebben keuzes moeten maken bij het finaliseren van het parcours. We worden goed ondersteund door de lokale ordediensten en hun verschillende afdelingen en door onze trouwe partners, een bewijs van de kwaliteit van deze wedstrijd. De Rally van de Condroz-Huy is een grootse organisatie die steunt op tal van vrijwillige medewerkers om te kunnen bestaan. De veiligheid, de schade na de rally, de logistiek, het sportieve kader, de verzekeringen, tal van essentiële punten die nodig zijn voor het slagen van de rally en die grote budgetten vereisen. Wij bieden een kwalitatief spektakel aan de talrijke aanwezigen. Ik durf te hopen dat iedereen het spel eerlijk speelt door een inkom te betalen, zoals men dat ook doet voor een concert of een voetbalmatch. Maar meer nog benadruk ik het respect voor de veiligheidsregels en de maatregelen die door de stewards worden opgelegd opdat de rally in de best mogelijke sfeer en zonder probleem kan doorgaan.”

Nuttige info en tickets: www.condrozrally.

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com