RallyNieuws
Niels van de Warrenburg & Alex Eisenberg - BMW 325i - Drenthe Rally 2022
Niels van de Warrenburg & Alex Eisenberg - BMW 325i - Drenthe Rally 2022

Rookie RallyTeam aan de ELE Rally

Niels van de Warrenburg met Matty van Gastel aan de start van de 57e ELE Rally aankomend weekend onder leiding van ROOKIE Automotive Events.

Het rallyseizoen van 2022 gaat zijn tweede wedstrijd beleven rondom Eindhoven. Door een last-minute annuleren van zijn gelegenheidsnavigator Alex Eisenberg, is Antoine van Ballegooijen (Nuenen) vorige week met spoed op zoek gegaan naar een vervanger. Deze was gevonden in de jonge Matty van Gastel (Schijndel), welke zijn tweede wedstrijd in de rally zou plaats nemen naast de ervaren Antoine.

X-auto

Tevens zou Niels van de Warrenburg (Deurne) de X-auto besturen waarmee gasten en sponsoren een proef op nagenoeg volle snelheid mee kunnen rijden. Echter op het laatste moment is door het sectiebestuur van de rallysport door een eerdere toezegging alsnog een streep gezet. Hierdoor was het voor Niels niet mogelijk de X-auto te besturen. 

Glimlach

Daarom gaan Niels en Matty samen onder de vlag van ROOKIE Automotive Events in een geprepareerde BMW 325i aan de wedstrijd deelnemen. Met een nog onbekend startnummer op de deuren zal de Deurnese/Schijndelse samenstelling deelnemen. Antoine zal net als vorig jaar, bij verschillende sponsoren weer de glimlach doen verschijnen terwijl bij de meeste gasten een diepe indruk achter gelaten zal worden wat de rallysport inhoudt.

Op zaterdag 21 mei worden elf proeven rond Eindhoven verreden. Voor het publiek zijn de proeven. Wintelre, Spoordonk, St. Oedenrode en Son toegankelijk. Voor nadere info en toegang kijk op de site van de organisatie.

Bron: Rooky Rally Team

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com