RallyNieuws
RTV Reggestreek
RTV Reggestreek

RTV Reggestreek verzorgt Rallyradio tijdens Hellendoornrally

De streekomroep gaat op 1 januari 2019 officieel van start maar de vier betrokken lokale omroepen gaan de Eurol Hellendoorn Rally 2018 al onder de naam RTV Reggestreek verslaan. De Rally wordt via de radiokanalen en webstreams van HOi fm, Hofstreek Omroep, Radio 350 en Regio FM van begin tot eind uitgezonden: vrijdag 14 september van 17.00 tot 01.00 uur en zaterdag 15 september van 08.00 tot 21.00 uur. Vanaf het service terrein op het bedrijvenpark in Nijverdal wordt zowel in beeld als geluid verslag gaan gedaan van alle proeven en ook via Facebook (ReggestreekRallyRadio/TV) is de Rally te volgen.

Op 8 september tijdens de Eurol Hellendoorn Rally “Shake Down” op het Keizerserf in Nijverdal zijn de streekomroepmedewerkers voor het eerst te zien in RTV Reggestreek outfit, gesponsord door Reflex Promotion en Intersport Ramon Zomer.

RTV Reggestreek is de nieuwe streekomroep die is voortgekomen uit een fusie tussen de lokale omroepen uit de gemeenten Hellendoorn, Hof van Twente, Rijssen/Holten en Wierden. RTV Reggestreek wil met zowel beroepskrachten als vrijwilligers het gebied West-Twente met circa 135.000 inwoners bedienen.

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com