RallyNieuws
Ruud Middel - Fiat Seicento Trofeo - Shortrally Kasterlee 2014
Ruud Middel - Fiat Seicento Trofeo - Shortrally Kasterlee 2014

Ruud Middel Rally Team gooit het over andere boeg in Kasterlee

Het begint een traditie te worden, want het Ruud Middel Rally Team staat op zondag 30 augustus alweer voor de derde maal op rij aan de start van de Short Rally van Kasterlee.

Helaas wist het team beide vorige edities niet te finishen. Ruud: “Normaal starten we een wedstrijd om deze uit te rijden, maar deze doelstelling heeft ons sinds de ELE Rally in 2011 (vier jaar geleden dus!) niet meer over de finishlijn geholpen. Dit keer gooien we het dus over een andere boeg; winnen!” In een klasse waar ook een Toyota Yaris en Suzuki Ignis ingeschreven staan, wordt dat een hele opgave.

Net als de afgelopen deelname aan de Short Rally van Kasterlee zal de gele Fiat Seicento ook nu bemand worden door broer en zus, Ruud Middel en Simone Middel. “Ondanks het vroegtijdig uitvallen met een kapotte aandrijfas heb ik na vorig jaar de smaak te pakken. Nu nog de finish halen en een beker scoren!” aldus Simone.

De Fiat Seicento Trofeo staat inmiddels ‘op punt’. Naast het vervangen van de kapotte as heeft het team groot onderhoud aan de auto gepleegd. Daarnaast is door Brabant 4×4 uit Veldhoven de versnellingsbak gereviseerd.

De 11e editie van dit evenement net over de grens in België telt dit jaar 70 wedstrijdkilometers verdeeld over twee verschillende proeven. Maar liefst 10% daarvan is over onverharde ondergrond. Het voorlopige tijdschema ziet er als volgt uit:

Start klassementsproef 1 (De Hese):09.29 uur
Start klassementsproef 2 (Goor):10.07 uur
Service (30 min):11.02 uur
Start klassementsproef 3 (De Hese):11.44 uur
Start klassementsproef 4 (Goor):12.22 uur
Service (30 min):13.17 uur
Start klassementsproef 5 (De Hese):13.59 uur
Start klassementsproef 6 (Goor):14.37 uur
Service (30 min):15.32 uur
Start klassementsproef 7 (De Hese):16.39 uur

Graag tot ziens op zondag 30 augustus in Kasterlee!

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.

Er rust copyright op de inhoud van deze website
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com