RallyNieuws
Jaap Gezelle Meerburg

Sabbatical voorbij voor GM Rally

De sabbatical is voorbij! De rust en stilte die sinds 2011 betracht werd is ten einde. Op 28 februari nam het GM Rally team weer deel aan het spelletje dat rally heet.

De eerste wedstrijd die voor Jaap Gezelle Meerburg op het programma stond was de Circuit Short Rally op het circuit van Zandvoort. Het doel was heel houden en de finish halen.

Tijdens deze wedstrijd kon het team helaas nog niet beschikken over de BMW E30 325i. Daar wordt nog hard aan gewerkt om die tijdens de TankS Rally klaar te hebben. Daarvoor in de plaats startte men met een BMW E36 325i. Deze heeft wat meer vermogen en meer gewicht. Saskia Bleijenberg nam de honneurs op de navigatiestoel waar.

Vol goede moed stond een nieuw equipe voor deze rally aan de start. Iets zenuwachtig voor het eerste aftel paneel staan we klaar. Een “koude” start met banden en remmen is op Zandvoort onontkoombaar. Daardoor ook wat rustig begonnen, langzaam het tempo opgebouwd. Het vertrouwen nam toe naarmate de proeven verreden werden.

Jaap en Saskia eindigden de dag op een acceptabele 26e plaats. In de klasse H16 greep het duo met ruim een halve minuut achterstand de derde plaats. Zij moesten Marc Schipper met de Subaru Impreza 555, Roy Clijnck met de Nissan Pulsar GTI-R en Gerd Rijper in de BMW E36 325i voor laten gaan.

Desondanks heeft het team van GM Rally zich uitstekend vermaakt en heeft men het vizier alweer gericht op de TankS Rally van 21 maart in Emmeloord.

De eerste Onboard van Proef KP 2

Lees ook: GM Rally klaar voor de 5e Rallypro Circuit Short Rally

 

Plaats reactie

Voeg reactie toe

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com