RallyNieuws
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - ELE Rally 2019
Wim Stevens & Wesley Stevens - Peugeot 206 RC - ELE Rally 2019

Stevens Rallysport wil zich in East Belgian Rally revancheren

Vier jaar geleden ging het team uit Eindhoven voor de tweede keer het avontuur aan in het oosten van België. Helaas zat de wedstrijd er na twee proeven al op door een koprol als gevolg van falende remmen.

Auto

Ieder jaar daarna werd er gekeken om weer aan de start te staan van de East Belgian Rally maar telkens zat het niet mee met de auto. De auto is echter inmiddels helemaal goed en het vertrouwen is er.

Onbekende

Na er vorig jaar als official opgetreden te hebben werd er meteen gezegd: ‘In 2019 zijn we weer van de partij in deze mooie rally’. Zogezegd zo gedaan, plannen gemaakt. Alleen was het helaas voor Wesley niet mogelijk om mee te rijden met Wim waardoor het team opzoek ging naar een vervangende navigator. Deze werd gevonden in persoon van Michiel Sanders, hij is geen onbekende van het team want zat al twee keer eerder naast Wesley op de rallypaden en nu voor het eerst naast Wim.

Proeven

Zodoende zal het team dus aanstaande zaterdag met startnummer 57 op de rode Peugeot 206 RC over het startpodium gaan. Er volgen dan twaalf erg leuke en uitdagende proeven, waarna tegen het eind van de avond hopelijk ook het finishpodium wordt bereikt.

Zoals gezegd gaan ze voor revanche door deze keer wel heel de finish te bereiken en hopelijk weer veel te leren in wisselende omstandigheden op een moeilijk parcours.

bron: Stevens Rallysport

Plaats reactie

Neem gerust contact met ons op indien u materiaal wilt overnemen

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com